Kako da ga navedete da izgubi kontrolu u krevetu

Ništa ne može biti toliko napaljujuće kao saznanje da ste ga svojim izgledom, ponašanjem, zavođenjem doveli do nivo kad više ne može da se kontroliše.
A evo kako da ga naterate da izgubi kontrolu.

Golicajte njegovu maštu ceo dan

Dok je na poslu pošaljite mu seksi sms, recite šta biste želeli da mu radite i kako ne možete da dočekae da oboje dođete kući. Ako se usudite i naravno potpuno mu verujete možete mu poslati i neku vašu seksi fotografiju.

Nemojte odmah žuriti na glavnu stvar, zavodite

Polagano se skidajte, zavodite ga, neka vas dira, ali nemojte ići do kraja. Dirajte i vi njega, skidajte i šapućite bezobrazne stvari, ali pravu akciju odložite koliko je god moguće.

Saznajte koja je njegova fantazija

Ovo može biti malo teži zadatak jer nekako iz njega morate izvući koja je njegova najčešća maštarija. Odnosno šta bi želeo da zajedno probate, a još niste. Možda bi hteo da se obučete u seksi striptizetu, medicinsku sestru. Možda bi hteo određenu pozu, a možda ima i neku maštariju koju neće da podeli s vama. Jer budimo iskreni neke jednostavno treba da ostavite mašti.

Dok zavodite njega zadovoljavajte sebe

Zvuči ludo, ali muškarci vole da vide svoje partnerke kako uzimaju stvar u svoje ruke. Još bolje ne dajte mu da vas dira, nego dirajte vi njega i sebe, a njemu naredite da se mora kontrolisati. Neće puno proći dok izgubi kontrolu.

Uzbudite ga vatrenim striptizom

Nekim ženama nije jednostavno da izvedu striptiz pred svojim muškarcima. Ali probajte da se uživite u ulogu, prigušite svetla, nauljite telo, obucite nešto što možete da pocepate i u akciju.

Izvor: 24sata

Pogledajte još