fbpx

Novosađanin izmislio da je silovan jer su mu zabranili da viđa devojku

Danas pre podne S. N. je priznao da je izmislio seksualno zlostavljanje, pravdajući se da je “bio besan što su mu uzeli devojku”, saznaje nezvanično novosadski Dnevnik.

Mladić je pri prvom dolasku u policiju ispričao da je dva sata pre navodnog silovanja bio kod svoje osamnestogodišnje devojke S. K. u njenoj kući, kada ga je njen stric pozvao i kazao da, ako može, izađe iz kuće jer navodno ima nešto da mu saopšti. U toj verziji, ispred kuće ga je sačekao devojčin stric D. I. s još jednim momkom P. I. i oni su u trenu ubacili u automobil i odvezli na kanal. Po toj prvobitnoj priči, kad su stigli tamo tamo, izbacili su ga iz kola i počeli da ga naizmenično tuku.

"U jednom trenutku stric moje devojke je svukao pantalone i tražio da ga oralno zadovoljim. Nisam imao izbora pa sam to i učinio", ispričao je tada policajcima S. N..

Nekoliko dana nakon tog događaja, priča je pred inspektorima bila drugačija: on je priznao da je lagao i negirao je seksualno zlostavljanje, ali je ostao pri tome da je prebijen ne bi li ostavio devojku, saznaje nezvanično novosadski list.

Izvor: pressonline

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.