Rašović: Ostaje gorak ukus posle utakmica sa Ludogorecom!

"Ostaje gorak ukus posle utakmica sa Ludogorecom. U ova dva meča smo pokazali da nismo slabiji protivnik, a ovde smo ih i nadigrali. Platili smo ceh naivno primljenog gola u prvoj utakmici. Čestitam igračima na borbi, želji i borbi, ali ostaje žal što nismo dali gol na vreme", rekao je Rašović.

Partizan je večeras stvarao šanse, ali je na kraju izgubio sa 1:0 golom iz penala u 88. minutu. U prvom meču je poražen sa 2:1, iako je vodio sa 1:0.

"Verujem u ovu ekipu i rad sa njima. Tim će nastaviti da raste. Velika je odgovornost trenera, prihvatam odgovornost, a ljudi koji vode klub će to proceniti. Ja znam da pošteno radim posao", rekao je Rašović.

On je kazao da je Ludogorec iz prve polušanse u drugom poluvremenu došao do penala, a samim tim i do pobede. Crno-beli su meč završili bez isključenog Nikole Gulana, koji je skrivio jedanaesterac. To je treća utakmica uzastopno u kojoj šampion Srbije meč završava s igračem manje.

"Prosto je neverovatno da se Partizanu dešavaju crveni kartoni. Ne mogu da komentarišem isključenje Gulana jer nisam dobro video. Imaćemo problem za dve nedelje (u kvalifikacijama za Ligu Evropa) na levom boku. (Vladimir) Volkov neće moći da igra još jednu utakmicu i Gulan neće igrati. Moramo da improvizujemo, ali imamo vremena da nađemo rešenje", rekao je Rašović.

Golman Milan Lukač morao je da izađe zbog povrede, a trener je kazao da će se sutra znati priroda povrede.

U subotu počinje Super liga Srbije, a Partizan je šestostruki uzastopni prvak.

"Naravno da Partizan razmišlja o prvenstvu, ono nam je veoma bitno. Želimo da počnemo pobedom i da nastavimo ono što je rađeno u prethodnim godinama", rekao je Rašović.

Trener Ludogoreca Stojčo Stoev nije došao na konferenciju za novinare, jer je tim morao da žuri na čarter let.

Beta

Pogledajte još