Saša Ilić: Partizan mora da gleda u budućnost!

Kapiten crno-belih je na novinarsku konstataciju da je ekipa igrala dobro u jednom delu meča s Ludogorecom odgovorio: "Mi od toga nemamo ništa".

"Partizan sutra mora da gleda samo na budućnost. Teško je, ali moramo dalje, da se što pre trgnemo, kako zbog Super lige, tako i zbog Lige Evropa", rekao je Ilić novinarima posle meča.

Crno-beli su izgubili od Ludogoreca sa 1:0, iz penala primljenog u 88. minutu, pošto je prekršaj napravio Nikola Gulan, koji je zbog toga dobio i crveni karton.

"Iznenađen sam, bar da sam ga udario kako valja, pa da ne žalim, ali nisam imao kontakt s njim. Želja nam je bila Liga šampiona, ali sada ćemo pokušati da uđemo u Ligu Evropa, a treba da se koncentrišemo i na prvenstvo", rekao je Gulan.

Erik Đemba Đemba je na pitanje novinara da li može da prokomentariše meč rekao: "Jes, brate".

"Razočaran sam. Trebalo je da budemo u Ligi šampiona. Ovaj tim treba da bude u Ligi šampiona. Imamo dobar potencijal i mislim da će biti mnogo bolje u nastavku sezone. Nezadovoljan sam jer nismo uspeli da pobedimo, ali sam veoma ponosan na saigrače koji su dali sve od sebe", rekao je Đemba Đemba.

Golman Milan Lukač morao je da izađe pred kraj prvog poluvremena zbog udarca u koleno.

"Ne znam ništa još, ali izgleda da su prednji ukršteni ligamenti levog kolena. Pokušao sam da ustanem, ali mi je koleno šetalo. Videćemo šta će sutra da kaže magnet", rekao je Lukač.

Marko Šćepović nije želeo da priča s novinarima, kao i većina igrača Partizana, a Aleksandar Mitrović je rekao da mora da ide na ušivanje glave zbog povrede tokom meča.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.