Izgubljena bitka za desnu ruku Ivane Obradović koja je povređena u Crnoj Gori (VIDEO)

Borba za desnu ruku počela je odmah posle nesreće u Pljevaljskoj bolnici. Ivana je kolima Hitne pomoći oko podneva prebačena iz Pljevaljske bolnice u Prijepolje, odakle je helikopterom prebačena u Beograd oko 15 sati, kako bi mikrohirurzi KCS pokušali da joj ruku ponovo prišiju.

U operacionu salu je ušla oko 16 sati, ali hirurzi nisu uspeli da joj spasu ruku jer je tkivo oko rane već bilo izumrlo pa mikrohirurška intervencija nije mogla da se izvede.

Nesreća se dogodila u utorak oko osam sati, kada je Ivanin brat Srđan (24) iznenada prešao u levu kolovoznu traku i udario u metalnu odbojnu gredu, koja je probila šoferšajbnu i prošla kroz zadnje staklo. Ta greda je teško povredila Ivanu, koja je bez pulsa i pritiska dovezena u Pljevaljsku bolnicu, jer je izgubila dosta krvi. Lekari su je reanimirali, dali joj krv i stabilizovali je.

U automobilu marke "jugo" bila je i Nevena Veselinović (26), a troje mladih iz Bajine bašte krenulo je tog jutra na crnogorsko primorje. Malo pre nesreće Ivaba je poslala roditeljima poruku da su ušli u Crnu Goru.

Izvor: blic

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.