Žandarm ubica kod psihijatra

Krstić i njegovi saučesnici u ubistvu, Goran Dabić i Ivana Radivojević, koji su se kod istražnog sudije Višeg suda u Kraljevu branili ćutanjem, polovinom avgusta biće ponovo saslušani.

Žandarm je u policiji rekao da više nije mogao da izdrži pritisak Nedeljkovića, kojem je dugovao novac, i da je morao da pronađe neko rešenje. Pozvao je Nedeljkovića, a Jagodinac je došao sa Tomićem.

Policijska istrage je otkrila da je Krstić pre Dabića pozvao još dvojicu prijatelja da krenu s njim, ali su ga oni odbili. Kada su seli u automobil, koji je vozio Tomić, žandarm je izvadio pištolj i ispalio po tri metka u Nedeljkovića i Tomića.

Dabić je naveo da je žandarm tražio od njega da mu pomogne oko tela ili će i njega ubiti, piše "Blic".

"Krstić mu je rekao da tela prebaci pozadi, ali mu je odgovorio da ne može da dodiruje mrtvog čoveka. Krstić mu je ponovo zapretio da će ga ubiti, pa je morao da ih vuče za kragne", objasnio je Dabić.

Nakon toga je došla i Krstićeva devojka, Ivana Radivojević, koja im je donela ćebad i benzin kako bi zapalili tela dvojice momaka. Tužilaštvo će tražiti maksimalnu kaznu zatvora za Krstića, dok će za Dabića i Radivojevićevu tražiti da budu osuđeni za saučesništvo u ubistvu.

Izvor: blic

Pogledajte još