SARADNIK JELENE KARLEUŠE: Smešta mi zatvor zato što mi duguje novac!

Kako za Kurir kaže Rakonjac, čija firma je bila angažovana da napravi snimke Karleušinog koncerta na Ušću iz vazduha, JK ga je prijavila MUP za uznemiravanje i iznudu kako bi izbegla da mu isplati 3.300 evra.

Platila samo 500 evra

Prema njegovim rečima, cena za sva snimanja bila je 3.800 evra, od čega je Karleuša isplatila samo 500 za fotografa.

- Pokušao sam više puta da dođem do Jelene i da se dogovorimo, ali je ona odgovarala isključivo preko poruka, u kojima je potencirala da je uznemiravam. Imam u telefonu više od 200 poruka koje to dokazuju. Na molbe da se dogovorimo o isplati odgovarala mi je da se obratim psihijatru i da će me prijaviti policiji - tvrdi Rakonjac i dodaje da mu je njen PR menadžer Zoran Birtašević zakazivao sastanke na koje nije dolazio. Danijel je juče pokušao još jednom da dođe do nje, ali ona je napisala da je na aerodromu.

- Otišao sam do njene kuće na Dedinju samo da bih je uhvatio u laži. Zvonio sam na interfon, ali niko nije odgovarao. Kad je u kuću ušla jedna devojka, na terasi su se pojavili Birtašević i Karleuša, koja mi je rekla da je zvala obezbeđenje i policiju, a ja sam joj odgovorio da se ne plašim - objašnjava Rakonjac, koji je, nakon što je pevačicino obezbeđenje otišlo jer nije imalo osnova da reaguje, sam otišao u MUP Savski venac kako bi prijavio Karleušu za prevaru.

- Međutim, u policijskoj stanici su mi rekli da sačekam da dođe patrola koja je kod nje. Sačekao sam ih, ali je pored njih došla i Karleuša da me prijavi za uznemiravanje i ugrožavanje bezbednosti.

Dala je izjavu na dva lista papira, a ja sam pokazao silne SMS poruke koje sam razmenjivao s njom i Birtaševićem, a iz kojih se vidi da ja njoj nisam pretio, već je ona meni pretila policijom, samo da bi izbegla plaćanje usluga moje firme. Na kraju, policajci su mi rekli da sam slobodan i da je više ne zovem - priča Rakonjac.

Posle svega, Rakonjac planira da tuži Karleušu.

- Tužiću je za dug i za lažno prijavljivanje policiji, a sav novac koji dobijem daću u humanitarne svrhe - zaključuje vlasnik „Heli produkcije“, kome su, kako kaže, neki ljudi koji su sarađivali sa JK govorili da im je ostala dužna, ali je očekivao da zvezda poput nje poštuje dogovor.

Nikome ništa ne dugujem

Zoran Birtašević, PR menadžer Jelene Karleuše, sinoć je demantovao navode Rakonjca.
- Jelena je dobro. Došlo je do pokušaja upada u njenu kuću od strane izvesnog Danijela Rakonjca, s kojim smo sarađivali u vreme koncerta na Ušću, a koji je, nakon što je isplaćen, pokušao da iznudi dodatnu količinu novca. Slučaj je prijavljen policiji, a kako su nam rekli, Danijel im je već dobro poznat - izjavio je Birtašević

Kurir.

Pogledajte još