Šćepović: Dao sam traku navijačima, nisu je skinuli!

"Osetio sam obavezu prema navijačima koji su cele godine uz nas i predstavljaju našeg 12. igrača. Ono što se desilo prošle godine sa Lazarom Markovićem je totalno druga dimenzija. Sinoć se ni u jednom trenutku nisam osetio ugroženim", rekao je Šćepović na konferenciji za novinare na stadionu u Humskoj.

Napadač Partizana se neko vreme nalazi na meti kritika javnosti, jer pruža partije ispod očekivanja.

"Teško je igrati kad te od prvog trenutka, još od izalska na zagrevanje navijači kritikuju, znam da sam profesionalac i da bi trebalo to da istrpim, ali i ja sam živ čovek. Verujem da će moja veća borbenost na terenu promeniti stav navijača", poručio je Šćepović, dodavši da i dalje postoji šansa da napusti klub i ode u italijansku Veronu, ali da će se o tome više znati u narednim danima.

On se pred novinarima pojavio u društvu Radosavljevića, koji je vođa grupe Alkatraz.Radosavljević je rekao da njegov gest nije bio nasilan, objasnivši da je prijatelj sa napadačem Partizana i da "mediji prave dramu oko nečega što se nije desilo".

On je naveo da je tim činom pokušao da trgne iz letargije Šćepovića.

Incident sa Šćepovićem dogodio se sinoć posle utakmice sa bugarskim Ludogorecom, pošto je Radisavljević preskočio ogradu i skinuo kapitensku traku sa ruke napadača crno-belih, koji je u 68. minutu ušao u igru umesto Saše Ilića.

Radosavljević je svojevremeno bio osuđen zbog pretnji novinarki B92 Brankici Stanković.

(Tanjug)

Pogledajte još