EMOCIJE I SEKS: Šta koji horoskopski znak preferira i na šta pada

Ovan

Iako važe za dobri ljubavnike, Ovnovi seks shvataju kao takmičenje u kojem osim uživanja, vide jedinstvenu priliku za skidanje suvišnih kilograma. Vole da provociraju, a svađe im postaju predigra koja završava seksom pomirenja. Najbitnije im je da u krevetu ne zaborave da je u seks bitno i zadovoljstvo. Ako želite osvojiti Ovna masirajte mu slepoočnice ili ljubite uši jer mu je to najosjetljivije područje, a ako to ne upali uvek se možete posvađati.

Bik

Uprkos tome što se Vage najčešće smatraju najsenzibilnijim horoskopskim znakom, zapravo su Bikovi ti koji u seksu uživaju svim čulima. Njima je osim srećnog završetka jednako bitno samo vođenje ljubavi, a ako ga želite osvojiti pripremite mu ukusnu večeru. S Bikovima ne treba da glumite i igrati uloge, njima je bitno da lepo mirišite i da se ne bojite u seksualne igrice uključiti hranu. Naprosto će uživati ako mu jagode sa šlagom poslužite na stomaku.

Blizanci

Pripadnici ovoga znak ne znaju kako biti skromni. Njima nije problem imati više partnera, ali njihovo srce, a samim time i mesto u krevetu zaslužuje neko ko im je ravnopravan na intelektualnom nivou. U slučaju da im taj isti partner dosadi bez ikakvog kajanja i odugovlačenja prelaze na novog. U vezi ih najviše muči privlačnost, naime, kako da ih privlači samo jedan partner dok na svetu postoji toliko zgodnih ljudi. Želite li osvojiti Blizanca treba da budete jako dobro informisani i da stalno pričate pa čak i tokom seksa. To će ga još više napaliti.

Rak

Najiskreniji i najosetljiviji znak Zodijaka, Rak, ne priznaje seks bez emocija. Njemu je najvažniji osećaj da ih netko treba, ali i sigurnost koju im partner daje. Najbolja predigra za njega je maženje, a jedini cilj mu je da pronađe srodnu dušu. Ne voli beznačajne veze i seks za jednu noć jer ne oseća povezanost, a na kraju se oseća "isceđeno". Međutim ako je u srećnoj vezi, Rak će 24 sata na dan želeti da provesti medu čaršafima, a vođenje ljubavi s partnerom kojeg voli njemu će biti poput raja. Raka ćete najlakše osvojiti ako mu pripremite finu večeru jer će ga to podsetiti na dom, a on je veliki emotivac koji najviše od svega veruje u svetost porodice.

Lav

Pa čak ako i na kraju večeri ne završe u strastvenom klinču, Lavovima je dobar izlazak poput predigre. Slučajni pogled zgodnog neznanca ili kompliment, najlakši su način da stignete do njihovog srca odnosno kreveta. Ako se prema njima ponašate kao prema kraljevima, oblačite se zavodljivo i nosite mnogo zlatnih detalja, bez imalo muke će pasti na vaše draži. Želite li ga osvojiti, jednostavno se prema njemu ponašajte kao da je najposebniji na svetu. Međutim, ako ga slučajno zanemarite, provesćete celu noć izvinjavajući se, a na vruće igrice medu čaršafima možete zaboraviti.

Devica

Iako njihova stidljiva strana ličnosti to ne otkriva, Device su pravi stručnjaci kad je seks u pitanju. Jedina stvar što ih koči su problemi i svakodnevna nervoza, a na njima je hoće li se stresa rešavati u teretani ili u krevetu. Pripadnicima ovog znaka u krevetu je najvažnije zadovoljstvo partnera. Device može osvojiti samo partner koji strogo pazi na higijenu, a najviše ih odbijaju prljavi nokti. No pripremite se bez obzira na to što ste ih osvojili, pripadnici ovog znaka vole da kritikuju. Njima najviše od svega odgovara povučeniji partner koji se ne voli previše isticati.

Vaga

Vage su toliko zavodljive da gde god da se pojave privlače pažnju dok im prijatelji ostaju u senci. Upravo im zbog toga treba partner koji će ih vratiti u stvarnost, jer ih toliko pažnje može vrlo lako poneti. Oni su jedni znak koji može mesecima mirovati bez da povuku prvi potez. Najpre moraju tačno odrediti sviđa li im se neko ili ne. Pa čak i dok se odluče za pravog partnera žele idiličnu vezu. Skloni su preteranom analiziranju koje na kraju rezultira prekidom veze. Pripadnici ovog znaka veliki su romantičari kojima je maženje važnije od seksa, a želite li vrući seks treba da pazite na sve, od atmosfere do šampanjca. Oni, naime, kao i sve, seks vide kao svojevrstan oblik umetnosti.

Škorpion

Vatreni Škorpioni su pravi bogovi seksa koji uživaju u umeću zavođenja. Bez puno truda osvajaju partnera kojeg požele i uprkos reputaciji nezasitnih ljubavnika, oni zapravo traže pravu ljubav. Iako to nikada neće priznati i oni žele život provesti sa srodnom dušom, a sve dok je ne pronađu zabavljaće se više nego svi horoskopski znakovi zajedno. Škorpioni od partnera traže da se u potpunosti preda, a poznati su po svojoj ljubomori pa nemojte ni pomišljati na flert s nekim drugim. Ako "padnete" na Škorpiona, uživaćete u seksu kao nikada dosad, a usudite li se zavesti ga, upamtite da voli kožu odnosno izazovnu odeću.

Strelac

Najotvoreniji znak kad je u pitanju seks su svakako Strelci koji vole različite tipove partnera, a naročito su slabi na one s egzotičnim naglaskom. Dobar humor za njih je savršena predigra, pa njihovu pažnju mogu privući samo zabavni ljudi koji se ne boje šaliti na svoj račun. Želite li ga osvojiti pogledajte s njim neki strani film ili provedite vikend u nekoj egzotičnoj zemlji. Jedino što morate upamtiti da onog trenutka dok mu postanete dosadni, bez ikakvih će problema krenuti dalje.

Jarac

Jarac seks shvata ozbiljno kao i posao, a prema njemu praksa čini majstora. Ovaj najozbiljniji znak Zodijaka neće trošiti energiju na bilo koga već će pre upuštanja u vezu pa čak i u seks za jednu noć dobro izvagati što ima od toga. Ako se želite Jarcu uvući u krevetmorate biti uspešni barem u jednom području života. Dokažite mu da ste najbolji, a pažnju će mu sigurno privući markirana odeća ili savršen osmeh koji naprosto obožavaju.

Vodolija

Luckaste Vodolije su poznate po svom neobičnom ukusu i fetišima. Obožavaju partnere koji su otvoreni i inovativni u krevetu, ali pre svega u njima traže prijatelja. Želite li ga osvojiti treba da razmišljate van okvira, i ne treba da se bojite da ćete ispasti čudni, Vodolije su uvek otvorene za nove ideje, naročito za one nesvakidašnje. Privlače ih natprosečno inteligentni partneri, a u seksu vole isprobavati sve pa su sastavni deo njihovog seksualnog života vruće seksi igračke.

Ribe

Nagon za seksom je ono što pokreće Ribe. One se toliko užive u vezu, ljubav i romantiku da im to pomuti razum zbog čega teško razlikuju seks od potencijalne veze. Ribe ćete najlakše zavesti plesom, čitanjem poezije ili jednostavnim držanjem za ruke. Jako se brzo vežu, ali jednako brzo odu, zato ih treba stalno zabavljati i paziti.

Izvor: 24sata.hr

Pogledajte još