Nađ: Dolazak Fofane ne znači odlazak Mitrovića

"Dolazak Fofane ne znači da će Mitrović napustiti klub, ali postoji mogućnost da će biti. Fofanu ne želim da poredim ni sa jednim igračem, jer je to neukusno. Njega su Partizanu preporučili njegovi kvaliteti", rekao je Nađ.

Mediji su prethodnih dana spekulisali da je Mitrović postigao dogovor oko prelaska u redove Anderlehta, a Nađ je kazao da "novine mogu svašta da pišu".

Fofana je u Partizan došao iz jermenskog širaka, a sa crno-belima je potpisao četvrogodišnji ugovor. On će u Partizanu nositi dres sa brojem 10.

On je rekao da dolazak u Partizan izazov u karijeri, kao i da veruje u sopstveni napredak.

"Dolazak u Partizan je novi izazov u mojoj karijeri. Tim je veoma mlad i smatram da mogu da napredujem, ali sam svestan da je preda mnom period dokazivanja. Još se nisam upoznao sa saigračima, ali sam ih posmatrao na jučerašnjoj utakmici, a danas na treningu ću imati prilike da ih sretnem i ndam se da ću se lepo uklopiti", rekao je Fofana

Na predstavljanju Fofane, nije bilo mnogo reči o njegovom dolasku, pošto su novinari veću pažnju posvetili eliminaciji Partizana iz kvalifikaciju za Ligu šampiona.

"Odgovornost za ispadanje je naravno velika, nikad nisam bio kukavica, ali da, postoje i ljudi koji žele loše Partizanu, a izjašnjavaju se kao navijači ovog kluba. Postoje bočni vetrovi koji hoće da
destabilizuju klub, a ja sam siguran da je Partizan kvalitetniji od
Širaka i Ludogoreca", rekao je Nađ.

Beta

Pogledajte još