Besplatan prevoz: Dodatne linije GSP u toku Bir festa

Tokom pet dana festivala autobusi, koje je u saradnji sa GSP obezbedila kompanija Heineken, na tim relacijama će saobraćati u intervalu od 30 minuta, počevši od 23:30 sati pa sve do zore.

Takođe, pojedine linije GSP Beograd biće izmenjene tokom Birfesta u periodu od 18 časova do četiri časa ujutru narednog dana

Na festivalu na Ušću posetiocima će se predstaviti više od 50 pivskih brendova, nastupiće više od 40 domaćih i stranih muzičara i bendova i preduzete su sve mere bezbednosti, najavili su organizatori.

Pomoćnik načelnika Uprave policije Policijske uprave Beograda Miomir Milić je na konferenciji za novinare rekao da će u obezbeđenju Birfesta, osim uniformisanih policajaca, biti angažovani i policajci u civilu, ali i službeni psi i konjičke patrole.

"Pozivamo sve posetioce manifestacije da sa sobom ne nose predmete kojima bi mogli da nanesu povrede jer će biti sankcionisani", poručio je Milić.

U obezbeđenju će, kao i prošle godine, učestvovati i agencija Sektra konsalting, a njen vlasnik Goran Radosavljević Guri, bivši komandant Žandarmerije, napomenuo je da će ove godine na Birfestu biti postavljene dodatne kamere koje će snimati događanja unutar i van koncertnog prostora.

(Izvor: Blic)

Pogledajte još