ON SE BAŠ RAZLJUTIO: Gagi o Anabeli sve najgore!

- Niko nije došao da mi pleni imovinu, sve je u najboljem redu. Meni su u sudu rekli da moram da pokažem priznanice da sam davao novac za decu, a ja nisam znao da bi trebalo da ih čuvam jer nisam ni sanjao s kakvim skotom sam bio u braku. Naravno da sam za svoju decu plaćao alimentaciju, a davao sam Anabeli i novac na ruke. Otkad smo se razveli, ja četiri godine brinem od deci, a gde je ona bila? Ona je meni trebalo da plaća alimentaciju, čuvao dam decu četiri godine dok se ona je**ckala sa frajerima - izjavio je vidno uzrujan Gagi, koji tvrdi i da mu stan niko ne može oduzeti.

- Meni niko ne može da oduzme stan jer sam ga prebacio na nekog drugog i nemam materijalna dobra. Ja sam izašao iz stana od 70 kvadrata i ostavio svoj deo deci, a prešao sam u manji od 40. Sve sam dao Anabeli, a ona je bila obična izbeglica koju smo prihvatili. Nije čak ni pevala, samo me je pratila, ja sam je napravio, a sad mi ona ovako vraća - ljutito govori denser i otkriva da je zbog Anbelinog zanemarivanja dece posetio i socijalnu službu.

Posle pet dana od batina koje je, kako tvrdi, dobio od Andreja Atijasa, Gagi Đogani tvrdi da ne samo da je njegova bivša supruga podržala svog sadašnjeg muža, već ga je i nagovorila da ga prebije.

- Ona je Atijasa nahuškala da me prebije, Anabela ga je nagovorila da dođe u Beograd i da me tuče. Ona se sad sladi ovim što se dešava. Nije me pozvala da pita kako sam, a trebalo je da se izvini. Mogla je bar preko medija da kaže: „Izvini, pogrešila sam, žao mi je“, ali ona to neće. Ne mogu da verujem da je takav ološ. Jedno vreme smo čak bili u dobrim odnosima, ali sad odjednom ona mene tuži i dobijam batine. Nemam reči - šokiran je denser.

- Ja sam bio u socijalnoj službi, gde sam rekao da ona nije podobna majka, a oni su mi tamo rekli da je ovo propala država i da ne mogu ništa da učine. Nisu reagovali. Anabela je majka koja je svoje dete ostavila sa temperaturom 40 i otišla u Australiju. Otkad je započela vezu sa Atijasom, Anabela je na relaciji Beograd- Sarajevo, 10 dana je tamo, 10 ovde, šta mislite, ko je brinuo o deci? Ja naravno, kad su bolesne, zovu mene, kad im je nestalo 5.000 dinara, zvale su mene. Ja brinem o svojoj deci - kaže Đogani i dodaje da ga deca nakon batina koje je dobio nisu pozvala jer ne smeju od njegove bivše supruge.

- Moja deca su nahuškana i ne smeju da pisnu od nje. Moja ćerka me nije nazvala dva dana da me pita kako sam. U redu, Nina ima samo osam godina i ne treba da zna šta su mi uradili, ali Luna treba. One su bile mesec dana u Sarajevu sa Anabelom i otkad su se vratile nismo se videli. Sa Anabelom nemam komunikaciju, to je osoba koja mi je nabila flašu u usta usred mog dnevnog boravka - rekao nam je Gagi Đogani.

U želji da saznamo i Anabelinu stranu priče, pokušali smo da kontaktiramo s njom, ali nije odgovarala na pozive do zaključenja broja.

Pogledajte još