Stojanović: Nisam izveo Milijaša zbog promašenog penala!

"Čestitke ekipi Černomoreca na prolazu. U dve utakmice bili su spremniji i srećniji. Što se nas tiče, imali smo neke situacije u oba meča koje smo mogli bolje završiti, nažalost nismo ih iskoristili, a to se na ovom nivou ne prašta, jednostavno - nema popravnog ispita. To je fudbal, broje se golovi, mi ih nismo dali, u prvom meču su oni dali tri i logičan sled je da oni idu dalje, a mi ispadamo".

Navijači Zvezde su zvižducima i povicima "Milijaš, napolje" ispratili kapitena koji je prišio sebi etiketu tragičara meča promašivši penal u 44. minutu. Stojanović kaže da Miljaša nije izveo samo zbog toga što je bio neprecizan sa bele tačke.

"Jedan promašeni penal ne može da bude razlog da izvedem igrača. Jednostavno, formacija nam se poremetila, daleko od toga da se menja igrač zbog promašenog penala, ja to ne radim".

Čestitke ekipi Černomoreca na prolazu. U dve utakmice bili su spremniji i srećniji. Što se nas tiče, imali smo neke situacije u oba meča koje smo mogli bolje završiti, nažalost nismo ih iskoristili, a to se na ovom nivou ne prašta, jednostavno - nema popravnog ispita. To je fudbal, broje se golovi, mi ih nismo dali, u prvom meču su oni dali tri i logičan sled je da oni idu dalje, a mi ispadamo. Navijači Zvezde su zvižducima i povicima "Milijaš, napolje" ispratili kapitena koji je prišio sebi etiketu tragičara meča promašivši penal u 44. minutu. Stojanović kaže da Miljaša nije izveo samo zbog toga što je bio neprecizan sa bele tačke. - Jedan promašeni penal ne može da bude razlog da izvedem igrača. Jednostavno, formacija nam se poremetila, daleko od toga da se menja igrač zbog promašenog penala, ja to ne radim.

Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=106920

Pogledajte još