POČINJE SUPER LIGA SRBIJE: Partizan brani titulu

Šest utakmica prvog kola igraju se u subotu, a dve u nedelju.

Odbranu titule Partizan počinje sutra, od 19 sati, kada će na svom stadionu igrati protiv Novog Pazara. Crno-beli će pokušati da se dobrom igrom iskupe pred svojim navijačima za poraz od Ludogoreca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 18 sati igraju u Ivanjici protiv Javora. Zvezda se ove sezone neće takmičiti u Ligi Evropa, pa će se predvođena novim trenerom Slavišom Stojanovićem, koncentrisati na domaća takmičenja i pokušati da osvoji titulu posle šest godina.

Vojvodina će, takođe, igrati u nedelju, od 20.30 na svom terenu, protiv Donjeg Srema. Ekipa Marka Nikolića želi da nastavi sa dobrim igrama i rezultatima iz kvalifikacija za Ligu Evropa.

Vojvodina je sinoć u Turskoj pobedila Bursu sa 3:0 i danas će, kao i Partizan, dobiti protivnike u baražu za plasman u grupnu fazu Lige Evropa.

Osvajač Kupa Srbije Jagodina sutra od 20 sati na svom terenu igra protiv Napretka, dok u istom terminu u Nišu igraju domaći Radnički i Radnički iz Kragujevca.

Fudbaleri Rada sutra od 17.30 na svom terenu igraju "mali" gradski derbi protiv povratnika u Super ligu, Čukaričkog. U isto vreme igraju i OFK Beograd i Voždovac, koji je posle odluke Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije zamenio Hajduk iz Kule u eliti, a Sloboda će u Užicu igrati protiv Spartaka.

Beta

Pogledajte još