Pogledajte: Policajac brutalno prebio ženu-lopova pred njenom jednogodišnjom ćerkicom (VIDEO)

Na video snimku vidi se kako je Skot udara po glavi, dok joj drugi policajac drži noge. U jednom trenutku je prodavačica uhvatila njenu 14-mesečnu bebu i odvela je u drugu prostoriju.

Brendi Redel priznaje da je pokušala da ukrade odeću u vrednosti od 388 dolara u robnoj kući Von Maur u Devenportu. Ona je morala da ode u bolnicu jer joj je oko bilo zatvoreno. Brendi namerava da tuži Skota, jer je ostao na istom radnom mestu.

Skot je u izveštaju napisao da ga je Brendi udarala, a ona je rekla da je to radila pokušavajući da se odbrani od njega.

Redelova je već dva puta bila osuđivana zbog krađe, a novo suđenje zakazano je za 23. avgust.Ona kaže da je policajac počeo da je bije u trenutku kada je zvala svog dečka, Džejmsa Gibsona, da dođe po njenu ćerkicu.

Inače, Brendi sumnja da napad na nju ima veze sa Gibsonom, koji je crnac, i koji u policiji drži kurseve iz rasne tolerancije.

Mislim da policija nije baš oduševljena kada belkinja pozove dečka crnca da joj pomogne, pogotovu ako je reč o čoveku koga još od ranije ne mirišu“, rekla je Brendi.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.