Ćurčić: Mihajlović pozvao Rajkovića u A tim

Ovu informaciju potvrdio je selektor mlade reprezentacije Radovan Ćurčić, koji je saopštio spisak igrača za prijateljski duel sa Makedonijom.

Uspeh izabranika Ljubinka Drulovića nije prošao neopaženo, pa je tako Ćurčić u nacionalni tim pozvao još dvojicu zlatnih juniora - Nikolu Antić i Uroša Đurđevića.

"Antić je i ranije bio u planovima mlade reprezentacije, ali je šest meseci bio povređen. U Litvaniji je potvrdio da ima kvalitet i zato se sada našao na spisku. Želeli smo Mitrovića i Rajkovića, ali se oni nalaze na spisku A selekcije, dok su Malbašić, Čaušić i Ninković suspendovani, inace bi bili sa nama", rekao je Ćurčić.

Utakmica protiv Makedonije biće odigrana 14. avgusta u Gornjem Milanovcu i predstavlja generalnu probu pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2015. godine u Češkoj.

Srbija se nalazi u Grupi 9 sa Belgijom, Kiprom, Italijom i Severnom Irskom.

Ćurčić je za taj meč pozvao 22 igrača:

Golmani: Nikola Perić (Voždovac), Đorđe Lazović (Javor)

Odbrana: Marko Petković (OFK Beograd), Nikola Aksentijević (Partizan), Uroš Ćosić (Peskara), Uroš Vitas (Rad), Uroš Spajić (Tuluz), Nikola Antić (Rad), Aleksandar Pantić (Viljareal).

Sredina: Srdan Mijailović (Kajzerispor), Darko Brašanac (Partizan), Miloš Jojić (Partizan), Aleksandar Kovačević (Crvena zvezda), Nemanja Radoja (Vojvodina), Marko Poletanović (Vojvodina), Andrej Mrkela (Eskisehirspor), Filip Kostić (Groningen), Luka Milunović (Crvena zvezda).

Napad: Uroš Đurđević (Rad), Aleksandar Pešić (Šerif), Đorđe Despotović (Lokeren), Nikola Stoiljković (Čukarički).

(Tanjug)

Pogledajte još