Goca Karić oplela po starletama

Ovo je priča o mutantima, spletom srećnih okolnosti na brzinu smućkanim i osmišljenim hibridima, otrovnim koktelima koji mame šarenim izgledom i pomorandžicom na vrhu. O jednoj čitavoj generaciji samoniklih javnih ličnosti koje su u tu istu javnost dospele nečijom greškom, nepažnjom, nedostatkom ideja. Ili, pak, jakom vezom koja im je omogućila da utole svoju glad i zagase tihu vatru na kojoj se peku godinama. Opsesiju od malih nogu. Protivotrov za sve nagomilane komplekse. Kako da postanem poznat? Kako da postanem poznata?

Čarobna kutija je širom otvorila svoja vrata i ljubazno pozvala i staro i mlado i lepo i ružno i bistro i tupavo da se oproba u disciplini „petnaest minuta slave sad ili nikad pa kud puklo da puklo“. I horde neostvarenih pojurile su kao pčele na med da ne pominjem sad onu tačniju ali vulgarnu poslovicu. „Tako to biva kad se previše sniva a stvarno se malo zna“ – skoro sam čula stih te stare Balaševićeve pesme koja mi zvuči više nego poučno.

PROČITAJTE CEO TEKST

Svako nudi ono što ima. Guzu, dekolte, butkicu, mobilni telefon sa provokatvnim porukama, domaću porno majistoriju, pikanterije iz kreveta… Kao u rubrici „izgubljeno/nađeno“. Toliko su, zapravo, bitni da su baš njih uslikali paparaci dok su se presvlačili u kabini Zare, Manga, Beteksa. Oni, naivni, svratili da isprobaju kombinaciju za najbolji separe na splavu a tamo… Kradljivac intime koji bi na njihovom imenu, pazite imenu, da zaradi honorar.

Stanije, Soraje, Anastazije pokazale su se kao odličan materijal za dane oskudice kada istinske zvezde odnosno istinska imena, koja znaju da povuku crtu u odnosu sa medijima, apstiniraju od javnosti svesni da je život mnogo više od toga, objasnila je u  svom novom blogu.

Pogledajte još