PRVI DAN NA POSLU ACE LUKASA: Fotelju sam shvatio radnički i udarnički!

Aca Lukas počeo da radi u FK "Timok": Fotelju nisam shvatio direktorski nego udarnički

- Da bio je to moj prvi dan na poslu u fotelji koju nisam shvatio direktorski nego radnički i udarnički jer planiram da svojim timom učinim velike korake. Prvobitno želimo da se plasiramo u Jelen superligu, ali i da u Zaječaru napravimo rasadnik mladih talenata - rekao je Lukas koga smo "uhvatili" na ručku na kom je sa suprugom i prijateljima sumirao utiske sa sinoćneg koncerta u Guči.

Na pomen fudbala, čuveni folker zaboravio je na ručak i raspričao se o svojim planovima.

- Bitno je da imamo podršku grada i da pravimo jednu dugoročnu priču. Imamo četiri pomoćna terena i jedan glavni i obezbeđujemo sve uslove da napravimo centralnu fudbalsku školu najbolju u celom regionu- istakao je Lukas.

Prvi dan na poslu u kancelariji fudbalskog kluba prošao mu je vrlo brzo, a uprava kluba, navijači i fanovi kluba su bili izuzetno raspoloženi za razgovore sa njim. Tom prilikom zabeležena fotografija Aci se veoma dopala, a kao i obično zbija šale na svoj račun.

- Naočare sam vrlo brzo odložio iz ruku i pregledao presklipinge iz štampe vezane za istorijat "Timoka". Nema odmora krećemo ofanzivno i rezultati neće izostati- kaže Aca ne skrivajući sportske ambicije.

Inače, ovo nije prva funkcija koju Aca Lukas obavlja kada je fudbal u pitanju, jer je od prošle godine član Skupštine FK Crvena zvezda.

Blic

Pogledajte još