fbpx

Političari SNS-a i SPS-a se oralno zadovoljavali u šumi kod Bora

Kako nezvanično saznaju Vesti u policiji, operativci su dobili dojavu da je na jednom sporednom putu u okolini Bora, poznatom kao čestom sastajalištu onih koji žele da budu neopaženi, organizovana primopredaja narkotika.

''Operativci UKP su po mrklom mraku došli do tog puta, postavili zasedu i spremili video-opremu kako bi dokumentovali razmenu narkotika i uhapsili dilere na licu mesta. Nakon nekoliko sati čekanja naišla su dva džipa, koja su se zaustavila pored puta, na mestu sa kog ne može niko da ih vidi ukoliko prolazi tim sporednim drumom. Misleći da su u pitanju narko-dileri, policajci su počeli da snimaju. Iz vozila su izašle dve osobe, stali su pored jednog od džipova, kada je jedan od njih počeo oralno da zadovoljava drugog. Nakon što su završili, zamenili su mesta, pa je drugi klekao i počeo da zadovoljava partnera. Policajci koji su sve to gledali i snimali bili su zabezeknuti onim što su videli'' nezvanično saznaju Vesti u policiji.

Policajci su odmah prepoznali dvojicu lokalnih političara, visoke funkcionere SNS i SPS. Kada je završen "ljubavni sastanak", njih dvojica su seli svaki u svoje vozilo i odvezli se. Operativci UKP iznenađeni celom situacijom više nisu ni čekali dilere, već su se pokupili i otišli, a snimak je predat pretpostavljenima.

Izvor Vesti iz MUP Srbije nije želeo da nam pruži više detalja o ovom događaju, pošto akteri nisu počinili nikakvo krivično delo, a dvojica lokalnih moćnika kako saznajemo uopšte nisu bila svesna da ih "u akciji" snimaju kamere.

Izvor: 24sata

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.