SAMO POLICIJI DALA IZJAVU:Ćazimova devojka ne želi da govori o incidentu

Crnogorka Manda Popović, koja je pretukla srpsku pevačicu Anu Nikolić, odlučila je da ne daje izjave o ovom incidentu. Naime, dugogodišnja devojka albanskog biznismena Ćazima Osmanija saslušana je u policiji, gde je ispričala svoju verziju priče, a kada smo je mi pozvali da čujemo zašto je toliko pobesnela na pevačicu da je upala u njenu hotelsku sobu i tukla je pesnicama, zbog čega je Nikolićeva završila u hitnoj, na njen broj telefona javila nam se gospođa koja nije želela da se predstavi.

- Znam kojim povodom zovete. Manda za sada neće da priča o tome i daje izjave. Ja ću joj preneti da ste zvali, pa ako se predomisli, javiće vam se. Za sada se neće oglašavati - izjavila je za naš list ženska osoba koja se javila na telefon Ćazimove devojke.

Ni u hotelu “Maestral”, u kojem se dogodio incident, juče nisu bili raspoloženi da govore na ovu temu, kao ni na podatak da je pevačica najavila tužbu protiv njih zbog narušavanja svoje bezbednosti.

(old_image)

Podsećanja radi, Manda je ušla u sobu Nikolićeve, gde joj je nanela povrede, a kako navode neki izvori, Popovićevu je razbesnelo to što je čula da ju je pevačica imitirala u jednom kafiću, dok Ana tvrdi suprotno.

- Tačno je da je došlo do neprijatnosti u “Maestralu” baš u trenutku kada sam se pakovala za povratak u Beograd. Devojka koju mediji pominju mi je upala u sobu, zahtevajući da joj objasnim koja se od devojaka iz mog društva prethodne večeri muvala sa njenim dečkom. Ne pada mi na pamet da ulazim u tako nešto i pokušala sam da je izbacim iz sobe. U tom koškanju zaradila sam ogrebotine i povredu, koju sam odmah prijavila policiji. Svi akteri ove priče kao i hotel biće tuženi - izjavila je Nikolićeva za “Alo!”.

Pogledajte još