Tole Karadžić: Kokeza mi je pretio!

U izjavi listu "Sport", Karadžić je izneo tvrdnju da mu je Slaviša Kokeza poslao preteću sms poruku, posle meča Partizan - Novi Pazar, koju su crno-beli dobili 4:3, a meč su obeležile mnogobrojne sudijske greške.

"Stigla mi je sms poruka sledećeg sadržaja: 'Tole, sram te bilo za današnju krađu na utakmici Partizan - Novi Pazar. Ti si definitivno organizator nameštanja u našem fudbalu. Slaviša Kokeza", naveo je Karadžić.

On je dodao da je bio iznenađen i da nije mogao da verujem.

"Pomislio sam da je reč o nekoj prevari... Pozvao sam broj sa kojeg mi je stigla poruka i javio mi se Kokeza. Rekao mi je da je to njegova poruka, a usput me pitao da li sam gledao utakmicu. Odgovorio sam mu da nisam u zemlji i kakve to veze ima sa mnom, odnosno kakve su to poruke. Ostao je pri svojim tvrdnjama, a ja nisam želeo da ulazim u raspravu i ubeđujem visokog funkcionera Crvene zvezde u to koliko je njegov nastup nekulturan i problematičan", rekao je prvi čovek srpskog fudbala.

"Rekao sam mu i da će se ove optužbe i napadi naći pred organima FSS, na šta mi je on odgovorio: 'Radiće i drugi organi oko tebe i Saveza'. Pitao sam ga da li mi on to preti. Ako mi pretite, onda me niste uplašili, svoj posao radim najbolje što mogu, rekao sam mu još. Tu je razgovoru bio kraj. Za sada...".

Pogledajte još