Uhapšeni nasilnici koji su prebili mladića jer navija za Partizan

Dvojica uhapšenih izgrednika napala su Đondrića na sred požeškog trga, i zamerajući mu što navija za Partizan, pretukli ga. Povređeni mladić, koji je po izjavama očevidaca povraćao krv, iste noći je prevežen u užičku bolnicu odakle je hitno transportovan u Urgentni centar u Beograd.

Duško Đ. je, dva sata iza ponoći, sedeo sa drugovima na trgu u Požegi. Podalje od njih stajala je nešto veća grupa koja je, kako su nam ispričali očevici, pevala i razbijala flaše. Dvojica iz te skupine su se odvojili i prišli Dušku. Počeli su verbalno da ga maltretiraju iz samo jednog razloga – što navija za Partizan.

Iako na sebi nije imao klupska obeležja, niti je jednim gestom provocirao siledžije, ova dvojica, inače poznatih kao navijača Crvene zvezde, su ga odvojila par metara od mesta gde je sedeo sa društvom.

"Tukli su ga i rukama i nogama. Pet minuta su se bukvalno iživljivali nad njim. Lice mu je bilo unakaženo, povraćao je krv"
ispričao je za Blic poznanik porodice Đondrić.

Posle mere policijskog zadržavanja, A.K. i M.D. predati su istražnom sudiji Osnovnog suda u Požegi koji im je odredio pritvor do 30 dana.

Blic

Pogledajte još