Online flertovanje: Zaboravite šetnje i zalazak sunca

1. Duge šetnje
Rečenica „Volim duge šetnje i zalazak sunca“ najveći je kliše. Većina ljudi voli zalazak sunca, a ni šetnje ne smetaju skoro nikome. Ipak, neko ko traži novu ljubav neće biti oduševljen ovom „originalnošću“ jer zapravo ne govori ništa o vama.

2. Putovanja Izbegavajte rečenicu „Volim da putujem“

Retko ko će napisati da voli da bude uvek na jednom mestu. Zbog toga je to prilično nedorečeno. Umesto što ćete napisati da volite putovanja, posvetite se opisu onih na kojima ste bili, opisujte mesta koja planirate da posetite i prenesite svoju ljubav prema putovanjima onako kako to priliči osobi koja stvarno voli da bude u pokretu.

3. Filmovi, knjige
Slično kao i s putovanjima, ako samo kažete „Volim filmove i knjige“, delovaćete kao neko ko baš i nije previše zainteresovan za te aktivnosti, nego govori što i većina koja želi da ostavi utisk. Spomenite filmove koji su vas rasplakali ili nasmejali, knjige koje su vas dirnule... Ako stvarno želite da vas neko primeti, budite originalni.

4. Smisao za humor
„Kod partnera volim smisao za humor“ zvuči besmisleno. Smisao za humor važan je svakome, a bez njega većina veza gubi svoju čar. Umesto da kažeš da volite duhovite ljude, pokažite svoj smisao za humor i otkrijte barem nešto što vas zasmejava.

5. Žene da zaborave na bebe
Pripadnice lepšeg pola nikad, ali nikad ne smeju da napišu „Jedva čekam da postanem majka“ i da postavljaju slike beba bez prestanka, jer će muškarci odmah pomisliti da bi uradile sve, pa i bile sa osobom koju ne vole, zbog dece. Žene mogu da objasne kako smatraju da je porodica važna ili da bi volele da jednog dana imaju decu, ali nikad ne treba da kažu da im se žuri.


Kurir

Pogledajte još