Guča: Tražio fiskalni račun, dobio batine

''Krenula mi je krv, oko poplavelo. Račun sam platio, ali sam otišao i u policiju i sve prijavio'' kaže Mitić.

Sa devojkom i drugaricom Jovan je ove godine bio dvadeseti jubilarni put u Guči.

Kaže da su trube i sabor kakvog nema na svetu nešto najlepše i nezaobilazno u njegovom životu i tako je trebalo da bude i ove godine.

Portparolka Policijske uprave u Čačku Biljana Nastić potvrđuje da je Jovan Mitić prijavio incident i da su policajci izlazili na teren. ''Intenzivno radimo na rasvetljavanju tog slučaja i nakon što se utvrde sve činjenice odlučićemo da li će biti podneta krivična ili prekršajna prijava'', izjavila je Nastićeva.

''U petak, oko ponoći, sa devojkom i drugaricom ušli smo u restoran „Kamiondžije 2“. Naručili smo pola kilograma pečenja, porciju kupusa, vodu i dva piva. Kad je trebalo da platimo, umesto fiskalnog računa, dobio sam prvo ceduljicu na kojoj je pisalo 1.890 dinara! Šokiralo me da je kupus skoro duplo skuplji i umesto 200 dinara, kako stoji na cenovniku, zaračunato mi je 350 dinara!'' priča Mitić.

''Konobar mi donosi paragon blok račun, sa pečatom vlasnika i bez potpisa i bilo kakvih drugih podataka. I opet mi kupus računa 350 dinara. Pitam zašto kad na cenovniku piše drugačije, a on mi kaže da je od danas nova cena“ priča Jovan.

''Priđe mi drugi konobar uhvati pod ruku, pa kaže de pokažem gde to piše da je kupus 200 dinara. Dok smo ilazili iz šatre, on me munu tri četiri puta u rebra. Kažem mu da me ne udara, a on me lupi glavom u čelo iznad desnog oka i kaže: „Ko te udara“. Krenu mi krv, devojke me ubeđuju da idemo, i ja platim. Ali odmah potom, umesto u provod, odem u policiju i sve ispričam šta se desilo'' dodaje Jovan.

Kad je pitao za lekarsko uverenje, lekari su mu saopštili da će ga proslediti policiji.

Sam Jovan Mitić kaže da on neće podnositi privatnu tužbu i neće tražiti nikakvu materijalnu nadoknadu.

Izvor: Blic

Pogledajte još