Vaya Con Dios: Radujemo se Beogradu!

"Dragi ljubitelji benda Vaya Con Dios, iskreno se radujemo ponovnom dolasku u Beograd i jedva cekamo da se nadjemo na sceni, pred vama. Obećavamo vam koncert za pamćenje, na kome ćemo svirati nase najveće hitove. Iskreno se nadamo da ćemo ispuniti vasa ocekivanja. Hvala vam za sve godine slusanja nase muzike a mi ćemo se potruditi da vam dobru energiju vratimo 12. oktobra u Areni”, porucila je Dani Klajn.

Vaya Con Dios
će, u sklopu oproštajne turneje, nastupiti u Kombank Areni 12. oktobra. Bend će izvesti “Neh nah nah”, „Johnny”, „Just A Friend Of Mine”, „Don’t Cry For Louie”, „Puerto Rico” i ostale dobro poznate teme u originalnom aranžmanima. Ulaznice koštaju 1700 dinara (stajanje), 2400 i 2600 (tribine) i 3300 i 3800 dinara (parter, sedenje) - mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima i preko sajta Eventima, kao i na blagajni i putem sajta Kombank Arene.

Dani Klajn je 1. januara napunila 60 godina, i posle oproštajne turneje želi da se posveti mirnijem zivotu. Nedavno je objavila autobiografiju pod nazivom “Memoirs”. Koncert sastava Vaya Con Dios u Kombank Areni organizuje produkcija Playlive, a vi se podsetite kako je bilo na njihovom prethodnom beogradskom nastupu u Sava centru.

Pogledajte još