ODREŠIO KESU: Stojke zbog Dejane potrošio 5.000 evra!

Vladimir Stojković je pre desetak dana iznajmio privatni avion da bi iz Beograda odleteo u Crnu Goru i stigao u Budvu, gde je boravila njegova devojka Dejana Živković. Golman je, kako Kurir saznaje, iskeširao pet hiljada evra „Er Pinku“ samo da bi stigao na vreme da svoju novu ljubav povede na koncert Cece Ražnatović u „Top hilu“.

- Vladimir je želeo da iznenadi Dejanu, koja je nekoliko dana sa društvom boravila na Crnogorskom primorju. On zna da ona mnogo voli da sluša Cecu, pa je zato je odlučio da uzme privatni avion, rezerviše separe u najvećoj diskoteci u Crnoj Gori i tako obraduje svoju dragu - otkriva dobro obavešten izvor.

Za tih pet hiljada evra, Vladimir i Dejana su imali obezbeđen let nazad za Beograd, a on je imao tokom boravka na primorju uplatio smeštaj za njih dvoje u jednom od najskupljih hotela, „Maestral“ u Pržnom. Stojković, koji je i dalje igrač Partizana, definitivno nimalo ne štedi, pa je pored iznajmljivanja privatne letilice, odsedanja u skupom hotelu, Dejani poklonio i novi „ajfon 5“.
Pozvali smo Vladimira da prokomentariše naša saznanja, ali on nije bio raspoložen za priču.
- Nije istina i nemam više nikakav komentar - kratko nam je rekao Stojković.

Alo

Pogledajte još