Zamalo: Dženifer Aniston i Anđelina Džoli u istom avionu!

Dženifer Aniston trebalo je da u nedelju uveče poleteti za London, nakon što je organizovala rođendansku proslavu za budućeg supruga Džastina Teroksa.
Međutim svoju kartu je morala poništiti, jer je saznala nešto vrlo neprijatno… U nedelju uveče, dve slavne glumice imale su zakazan isti let za London.

Međutim, to ne bi bilo ništa čudno da se ne radi o posvađanim glumačkim zvezdama, Dženifer Aniston i Anđelini Džoli koje se ne vole otkad je Bred Pit, bivši muž Dženifer, upoznao Anđelinu na setu filma Gospodin i gospođa Smit. Ceo slučaj razvoda Dženifer i Breda zbog Anđeline je bio vrlo dobro medijski propraćen, te su joj, pored bola sa kojim je morala da se nosi Dženifer u tom trenutku, brojna pitanja novinara samo dodatno zagorčavala život.

Kako upućeni izvor saznaje, tim koji stoji iza Dženifer Aniston, odmah nakon saznanja da će se Anđelina naći na istom letu, brzo je reagovao i otkazao ga, dogovorivši novi let i to čak dan kasnije. Ovo nije prvi, ali niti poslednji put da će se dve suparnice naći na istom terenu. Crveni tepih filmskog festivala u Torontu je njihova sledeća stanica druženja!

Alo

Pogledajte još