fbpx

Muškarci pomisle na seks 32 puta dnevno!

Poslednje istraživanje je pokazalo da žene imaju "erotske misli" u proseku oko 18 puta na dan, ako spavaju osam sati.

Psiholozi sa Univerziteta Ohajo pitali su učesnike studije starosti od 18 do 25 godina da zapišu svaki put kada pomisle na seks, hranu i spavanje, svakog dana.

Devojka koja je odnela "pobedu", pomislila je na seks čak 140 puta u toku jednog dana, odnosno na svakih sedam minuta. U proseku, dame su o hrani razmišljale oko 15, a o spavanju 13 puta dnevno.

Kada bi momci zaista imali seksualne misli na svakih sedam sekundi, kako se mislilo, to bi značilo da čak 514 puta u toku dana pomisle na odnose. O hrani su razmišljali 25 puta, a o spavanju svakih 33 minuta u toku dana.

Zaključak studije na osnovu dobijenih rezultata je da su muškarci više fokusirani na svoje fizičke potrebe, uključujući i seks, nego što je to slučaj sa ženama.

Međutim, stručnjaci ne isključuju ni mogućnost da devojke, zbog pritiska u društvu, nisu baš svaki put zapisale kada su imale erotske misli.

Isto istraživanje je pokazalo da 59 odsto muškaraca pomisli na seks nekoliko puta u toku dana, dok takve misli ima 45 odsto žena.


Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.