fbpx

Ljubavni horoskop za 15. avgust

OVAN

Jedan od boljih dana, posebno za one aktivne predstavnike znaka koji ne razmišljaju mnogo kada je u pitanju neko novo poznanstvo. Ipak, vaši kriterijumi su prilično izoštreni i niste spremni da izađete sa nekim kome se izrazito dopadate ako i vi ne delite isti entuzijazam.

BIK

Verujete da možete da se oduprete nekom ko vas na neki način „proganja“, bilo na javi ili u mislima. Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa nekim ko vam je veoma drag oko zajedničkih aktivnosti, posebno ako se radi o već planiranom odlasku na put.

BLIZANCI

Tranzit Meseca i Merkura, dveju brzih planeta, doprinosi boljoj komunikaciji sa nekim koga poznajete preko posla, a ko vam je veoma drag i sa kim smatrate da biste mogli imati dobar odnos. Želite da se sretnete sa nekim koga ne poznajete dovoljno. Moguće je da se radi o nekom ko je često poslovno odsutan iz vašeg mesta.

RAK

Pomalo gubite tlo pod nogama. Ipak, ništa vas naročito ne brine, uvereni ste da možete mnogo toga da postignete na ljubavnom planu, naročito ako vam se dopada jedna veoma ambiciozna osoba. Niste spremni da poverite jednu tajnu Blizancima. Ne bi trebalo da odustajete od veze sa nekim ko vam u poslednje vreme ne poklanja dovoljno pažnje, razlog je velika prezauzetost.

LAV

Veoma aktivan dan na ljubavnom polju jer Mesec tranzitira preko znaka Strelca, preko astrološke kuće koja simbolizuje susrete i način na koji komunicirate sa ljubavnim partnerom. Može doći do susreta posredstvom Vage ili Jarca dok jedan Strelac čeka da mu se javite.

DEVICA

Venera iz vaše astrološke kuće ličnosti obrazuje napet aspekt sa Neptunom koji simbolizuje vaša očekivanja koja imate kada je u pitanju ljubavni partner, ali ako ste dama Devica nekog malo starijeg gospodina. Ako vam se dopada neko ko je sklon da pogleda sa strane, ostaje vam samo da mu uzvratite istom merom.

VAGA

Tranzit Meseca preko znaka Strelca donosi jake emocije i čini vas izuzetno sposobnim da zavedete koga god želite. Ipak, pazite se. Jedna Devica i neki Ovan zbog pozicije Venere u Devici i Marsa u Raku imaju na vas velikog uticaja. Ne možete da se oslobodite uticaja jedne Škorpije.

ŠKORPIJA

Vaše zavodničke sposobnosti mogu doći do punog izražaja naročito u vezi sa Bikom ili Strelcem. Ako ste rođeni početkom znaka moguće da vam se dopada osoba rođena u znaku Riba ili neka druga Škorpija. Niste načisto kako da se postavite prema nekome koga tretirate i kao prijatelja i kao potencijalnog partnera.

STRELAC

Južni Mesečev čvor u vašoj astrološkoj kući tajni i vaše intuicije, strahova, čini vas prilično nesigurnim po nekim, za vas, veoma važnim pitanjima. Trebalo bi da doneste važnu odluku u vezi sa nastavkom veze ili da date partneru do znanja šta od njega tačno očekujete.

JARAC

Vaš znak je pod velikim opterećenjem kada je u pitanju ljubavni život. Trebalo bi da donesete važne odluke a vi ste nesigurni i svesni da ste previše popustljivi prema partneru, naročito ako se radi o Vagi ili Blizancima. Pazite da svojom neodlučnošću ne napravite problem sebi bez preke potrebe.

VODOLIJA

Asteroid Cupidon i dalje ima uticaja na vaš znak, ali vam on ne daje potrebno samopouzdanje, naptoriv. Zaljubljeni ste ili relativno zadovoljni trenutnom situacijom, samo ako ne morate da se angažujete više nego što vam to odgovara. Zevs svojim položajem daje samopouzdanje rođenim u poslednjoj dekadi znaka.

RIBE

Naporan period za one koji pokušavaju da svoj život drže pod kontrolom. Ne bi trebalo da se previše opterećujete razmišljanjima o nekom ko vam se ne javlja a vi ste uvereni da bi trebalo da napravi prvi korak ka vama. Osećate se dobro u društvu jedne Škorpije ili nekog Jarca koji uvek imaju dovoljno razumevanja za vas.

Izvor: Novosti

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.