Isti zločini u isto vreme na različiti mestima: Supružnici se boli noževima

I Dušan i Slavka se nalaze u Urgentnom centru, a Dušica i Todor u pritvoru u policiji i odgovaraće za pokušaj ubistva.

Prema nezvaničnim informacijama, kod bračnog para u Mladenovcu u pitanju je bračna svađa, a kod supružnika u Novom Beogradu psihički problemi koje je imao Todor.

Nezvanično, Todor B. prvo je pretukao, a potom i pokušao nožem da ubije svoju životnu saputnicu Slavku (81). Nesvakidašnja drama dogodila se u utorak oko podneva u stambenoj zgradi u Bulevaru Zorana Đinđića. Sigurne smrti Slavku je spasla združena intervencija policije, vatrogasaca i ekipe Hitne pomoći, koji su na jedvite jade uspeli da upadnu u stan nesretnog para. Nakon intervencije policije, lekari su Slavki pružili neophodnu medicinsku pomoć i ona je sa ubodnim ranama prevezena u bolnicu gde se lekari bore za njen život, dok je Todor uhapšen.

Žitelji zgrade juče su u šoku objašnjavali da su zatečeni Todorovom reakcijom, pogotovo što su znali da se starac nije mogao kretati bez pomoći, zbog bolesti.

Čuo sam šta je bilo. U utorak je dolazila policija sa vatrogascima i Hitna pomoć, jer je komšija Todor tukao i valjda hteo da ubije svoju ženu. Verujte, nije mi jasno kako je uopšte mogao da je i udari, jer nije mogao da se kreće bez nečije pomoći. A ako mi verujte „razlog zašto je to uradio, niko ne zna, valjda mu je kvrcnulo nešto u glavi'', rekao je jedan njihov stariji komšija.

Na šestom spratu zgrade gde živi bračni par totalni muk, niko od komšija nije želeo reč da kaže o nesreći, a vrata Todorovog i Slavkinog stana nije imao ko da otvori.

Todor i Slavka su divni ljudi, uvek su se ljubazno javljali. Čula sam da je Todor hteo da ubije Slavku i nije mi jasno zbog čega pogotovo što je ona vodila brigu o njemu. Eto, prošle godine ga je vodila i u bolnicu „Dr Laza Lazarević“, a zbog kog problema to ne znam. Nakon što je malo ležao u bolnici, Slavka je otišla po njega i dalje nastavljajući da brine o njemu'', u prolazu je prokomentarisala jedna komšinica.

Kako „Alo!“ saznaje, Dušica M. iz Mladenovca bila je odlučna u svojoj nameri da se otarasi svog trideset godina starijeg supruga, pa ga je nožem sekla samo sa leve strane bliže srcu.

Izvor: Alo.rs

Pogledajte još