Kako da zavodite uz pomoć zvezda

Ovan

Ako je vašu pažnju privukao neki atraktivni predstavnik ovog vatrenog znaka, rvačkim zahvatom bacite ga na krevet i šapnite mu:"Ti si moj!". Ne brinite, to mu neće smetati jer njegov vladalac Mars voli borbu i akciju.

Bik

Pripadnik ovog znaka pod vlašću je Venere, simbola lepote i novca, pa će mu imponovati ukoliko ga budete pitali gde kupuje odeću, s obzirom da je uvek tako elegantan i zgodan. Ako vam odgovori, onda znate gde ćete mu kupiti pokon.

Blizanci

Ukoliko želite da šarmirate i osvojite pripadnika ovog znaka, pošaljite mu SMS-om ili elektronskom poštom neku duhovitu poruku. Pod uticajem svog vladaoca Merkura, planete komunikacija, odmah će potrčati da vas vidi.

Rak

Ovim vodenim znakom upravlja Mesec, simbol emocija i doma, pa se potrudite da vašem Raku pripremite ukusnu večeru, koju ćete mu servirati uz rashlađeno belo vino. Ako nemate kulinarski dar, odvedite ga u neki lep restoran koji je na glasu zbog dobre kuhinje.

Lav

Ako je vašu pažnju, a kako i ne bi, privukao predstavnik ovog kraljevskog znaka pod vladavinom Sunca, simbola sjaja i uspeha, ne preostaje vam ništa drugo nego da mu laskate i delite komplimente.

Devica

Pripadnik ovog fleksibilnog znaka pod uticajem je Merkura, planete informacija pa on dobro zna da je sok kojim ga nudite, sveže isceđen, i to od više vrsta voća. Ili ga iznenadite pakovanjem nekog vitaminskog napitka koji tek što se pojavio na tržištu.

Vaga

Ovim znakom upravlja planeta koja simbolizuje lepotu, ljubav i visoke estetske kriterijume, pa da biste zaveli Vagu, moraćete da se malo više potrudite oko svog izgleda. Ukoliko budete toliko neodoljivi da šarmirate pripadnika ovog znaka, ostalo vam neće biti problem.

Škorpija

Ukoliko ste naumili da osvojite Škorpiju, znak pod uticajem Plutona i Marsa, planeta strasti i moći, za početak, dozvolite joj da nasluti lepotu vaših grudi. Kada je jednom zaintrigirate, polako povećavajte "dozu" svog neodoljivog šarma.

Strelac

Dopada vam se jedan Strelac? Ništa lakše, samo ga odvedite negde u prirodu, pored reke, da prošetate i popričate o mogućnostima odlaska na neki zajednički put, možda? NJegovi vladaoci Jupiter i Neptun, simboli putovanja i romantike, sigurno će vam pomoći u tome.

Jarac

Ukoliko vam se pogled zaustavio na markantnom predstavniku ovog zemljanog znaka, potrudite se da ga upoznate sa osobom koja mu je važna u poslu kojim se bavi. Ovim znakom upravljaju Saturn i Uran, planete ugleda i uticaja, pa će mu imponovati vaši pokušaji da ga impresionirate.

Vodolija

Da biste zaveli predstavnika ovog znaka, kojim kao i Jarcem, upravljaju Uran i Saturn, planete međusobno oprečnog dejstva, promena i prošlosti, moraćete da se potrudite da mu skinete zvezde s neba. A, ako ni to ne bude dovoljno, recite mu jednostavno da ste se na prvi pogled zaljubili u nju.

Ribe

Ovim znakom upravljaju Neptun i Jupiter, planete koje simbolizuju zanos i romantična putovanja, pa vašu Ribu iznenadite nekim krstarenjem Mediteranom ili vožnjom brodom. A, ako niste u finansijskoj mogućnosti, priredite mu iznenađenje u svom domu gde ćete je svojim rukama masirati mirisnim uljima.

Izvor: Novosti

Pogledajte još