fbpx

Mihajlović: Ljajić je postao kompletan igrač

Mihajlović je u maju prošle godine izbacio Ljajića iz reprezentacije, jer fudbaler Fiorentine na prijateljskoj utakmici protiv Španije u Sent Galenu (0:2) nije pevao himnu Srbije.

"Znam Adema dobro, kod mene je počeo da igra standardno. Od tada je napredovao, postao je kompletan i raznovrstan igrač. Sada postiže golove i na dobrom je putu da postane veliki fudbaler", rekao je Mihajlović za Gazeta delo Sport.

Mihajlović je istakao da Ljajićev talenat nije sporan, već da 21-godišnjeg napadača ne poziva u A tim zbog nekih drugih razloga.

"Uveo sam pravila ponašanja kada sam postavljen za selektora, a među njima je i pevanja nacionalne himne. Možda nekome zvuči smešno, ali meni je to veoma važno. Razgovarali smo o tome i rekao mi je da ne može da peva himnu iz etničkih i verskih razloga. Razumem to, ali ostajem pri svom stavu", rekao je Mihajlović.

On je dodao da bi Fiorentina trebalo da zadrži bivšeg fudblera Partizana i ponudi mu novi ugovor. Ljajić je prošle sezone postigao 12 golova u dresu "ljubičastih".

(Tanjug)

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.