Ana Nikolić o incidentu: Dobro sam prošla!

Nakon što je dobila batine od Mande Popović, pevačica Ana Nikolić je dugo bila u šoku, ali joj je laknulo kada je nedavno saznala i za gore slučajeve! Naime, kako „Alo!” nezvanično saznaje, Ana je od prijateljica čula da ovo nije prvi slučaj da se ime Mande Popović vezuje za incidente i nasilje.

- Kao što je i sama rekla nakon incidenta, nije poznavala Mandu Popović, pa je tek kasnije čula razne priče o njoj. Na preporuku prijateljica koje su se setile prethodnog incidenta pogledala je snimak na kojem tri devojke maltretiraju jednu Beograđanku, a potom pročitala tekstove u kojima se navodi da je za nastanak videa bila osumnjičena upravo Manda. Nakon što je pogledala snimak, bila je šokirana i odmah nakon toga mi je rekla: „Ja sam još i dobro prošla” - ispričao je za „Alo!” izvor blizak pevačici i dodao da se ona sada oseća mnogo bolje.

- Ana je bila vrlo uznemirena nakon incidenta sa Mandom. Sada se oseća mnogo bolje, mada su joj stvari koje je saznala znatno pomutile misli, a i dalje ne zna zašto ju je Popovićeva napala. Ipak, želi da stavi tačku na celu priču i da se posveti svojim obavezama - zaključio je izvor blizak Nikolićevoj, a kako bismo saznali da li Ana stvarno smatra da je dobro prošla nakon batina koje je dobila od Mande, kontaktirali smo sa njenim bratom Markom.

- Nećemo ništa komentarisati - bilo je jedino što je izjavio Nikolić.

(old_image)

U nameri da saznamo šta Manda Popović ima da kaže ovim povodom, pokušali smo da kontaktiramo s njom, ali se do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.

Podsećanja radi, Manda Popović je 2007. godine osumnjičena da je sa dve drugarice učestvovala u zlostavljanju jedne devojke. Na snimku tri devojke tuku, šišaju i teraju devojku da izgovara „ja sam kurva” i „ja sam drolja”. Manda je tada u policiji negirala da ima bilo kakve veze spornim videom.
- Ne poznajem devojku koja je na tom snimku niti znam kako je moje ime dovedeno u vezu s ovim događajem. Pozvana sam u policiju, odazvala sam se pozivu, dala sam iskaz i puštena sam kući - izjavila je tada Popovićeva.

Alo

Pogledajte još