Isekao momke koji su šetali s devojkama

Sumnja se da je zatim osumnjičeni SMS-porukama pretio povređenim mladićima i devojci koja je te noći bila u njihovom društvu.

Policija je A. Š. je odredila zadržavanje do 48 sati.

Kako “Dnevnik” nezvanično saznaje, događaj se odigrao tako što su oko 21 sat dvojica mladića i dve devojke šetali na Ribarskom ostrvu kada im je izgrednik, koji ih poznaje, prišao i postavio uvredljivo pitanje. Nakon toga jednog mladića je posekao po vratu, a kada je njegov drugar priskočio u pomoć, i njega je ubo dva puta, u grudi i u nogu.

Napadnuti mladići su pobegli s lica mesta i zaustavili jedan automobil, kojim su prevezeni do Kliničkog centra Vojvodine, gde su lekari u prvi mah utvrdili lake telesne povrede kod obojice povređenih. Međutim, stanje jednog od povređenih se tokom noći iskomplikovalo, i ustanovljeno je da mu je probijena plućna maramica pa je ta povreda prekvalifikovana u tešku. Osumnjičenom, koji je, kako smo saznali, odranije poznat policiji, pripisuje se da je kasnije u toku noći jednoj od devojaka iz napadnutog društva slao preteće poruke usmerene ka njoj i povređenim mladićima.

Izvor: Dnevnik.rs

Pogledajte još