Ljubavni horoskop za 17. avgust

OVAN

Porodični odnosi mogu biti razlog za rasprave ili neko manje nezadovoljstvo, naročito ako niste u stanju da sprovedete svoju volju, ako ste mladi i buntovni a osećate se na bilo koji način ograničenima u svojim željama. Ako porodica ne odobrava vaš izbor kada je ljubav u pitanju, ne ulazite u rasprave.

BIK

Ne bi trebalo da propustite dobru priliku za susret sa nekim ko vam je veoma drag i sa kim biste mogli provesti prijatan dan ili obnoviti vezu. Slobodni Bikovi misle na Jarca, Raka ili Ribe. Ne oklevajte, nego pozovite osobu koja vam se dopada, moguće je da željno očekuje vaš poziv.

BLIZANCI

Nekome se dopadate, moguće Lavu, ali on vam to neće staviti do znanja, čeka da vi njega pozovete. Imate mogućnost da se dogovorite sa jednim Ovnom u vezi sa zajedničkim izlaskom, naročito ako se radi o osobi koja se u poslednje vreme raspitivala za vas.

RAK

Tranzit Meseca preko znaka Jarca i Plutona može doneti snažne emocije. Spremni ste da se borite za ono do čega vam je stalo, a ako sumnjate da vam je partner neveran, nemojte potezati to pitanje da ne bi došlo do rasprave. Slobodni Rakovi mogu upoznati nekog ko će im se izuzetno dopasti. Nemojte se raspravaljati sa dugogodišnjim partnerom u vezi sa novcem.

LAV

Nekome je stalo da vas provocira, bilo da ste u vezi ili da tek planira da vas osvoji. Ako vam se dopada jedan Rak ili neki Bik, imaćete mogućnost da otvoreno razgovarate o svemu što vas opterećuje. Ne bi trebalo da se previše okuprate pitanjima koja se odnose na partnerovu karijeru, naročito ako on izbegava da o tome priča.

DEVICA

Ovo bi mogao biti naporan dan iako je Mesec dobro postavljen prema vašem znaku. Neko će pokušati da vas nagovori da postanete prilagodljiviji i popustljiviji, a vi smatrate da je došlo vaših pet minuta da nekom date do znanja da ste svojevremeno očekivali izvinjenje. Nekome je veoma stalo da sa vama obnovi i poslovnu i prijateljsku komunikaciju.

VAGA

Neko će pokušati da sa vama uspostavi komunikaciju na način koji vas neće oduševiti. Moguće je da se radi o nekom ko je ambiciozan i ne tako prilagodljiv ali ipak vama spreman da mnogo toga učini po volji. Možete uspostaviti dobru komunikaciju sa Ovnom, Lavom ili Strelcem. Ako vam se dopada Vodolija, očekujte da će vam se javiti.

ŠKORPIJA

Verujete da možete da ubedite Vagu da treba da vam da još jednu šansu i ako danas budete imali prilike da razgovarate nasamo o važnim problemima, verovatno ćete uspeti da se uverite da nema osnova za vašu ljubomoru. Vaše sumnje u vezi sa nekom trećom osobom, koja se navodno meša u vašu vezu, naročito ako se radi o Devici ili Blizancima, plod su trača .

STRELAC

Očekujete poziv od nekoga kome ste dugo već veoma dragi, moguće od nekoga sa kim ste se upoznali pre izvesnog vremena, najverovatnije ste u nekoj vrsti površne veze. Pokažite više inicijative kada je u pitanju veza sa nekim ko vam mnogo toga čini, a vi verovatnoto to ne cenite dovoljno.

JARAC

Očekujete da vas partner pozove u društvo u kome strepite da biste mogli sresti nekog ko vam nije tako naklonjen koliko ste mislili, ili ste uvereni da želi da vas pravi ljubomornim iz nekog svog razloga. Tranzit Meseca preko vašeg znaka može vas učiniti previše distanciranim i nepoverljivim prema jednom Raku ili Biku.

VODOLIJA

Ovo bi mogao biti prilično naporan dan ako vas neko opterećuje pričom o svojim osećanjima a vi niste spremni da o tome slušate. Moguće je da želite da što pre rešite svoje probleme koje imate u komunikaciji sa jednim Rakom, Bikom ili nekim Lavom. Nemojte pristati na način komunikacije koji vama ne odgovara.

RIBE

Ostajete pri svom stavu i verovatno ste prilično svojeglavi kada je u pitanju neko sa kim nikako ne možete da započnete komunikaciju kakva vam je potrebna. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što neko priča o vama, naročito ako se radi o osobi koja je u poslednje vreme bila sklona da vam mnogo toga bez razloga prebacuje.

Izvor: Novosti

Pogledajte još