Ko je bogati muž Salme Hajek? (FOTO)

Fransoa-Anri Pino (51), suprug Salme Hajek sa kojom ovih dana boravi u Beogradu zbog njenih obaveza na snimanju filma “Everly”, jedan je od najbogatijih Francuza.

Njegovo bogatstvo je prošle godine procenjeno na 15 milijardi dolara, vlasnik je fudbalskog kluba Ren, suvlasnik “Gučija”, ima multinacionalnu kompaniju koja se bavi prodajom luksuzne robe. Vrednost njegove kompanije se procenjuje na više od 40 milijardi dolara.

(old_image)

U braku je sa Salmom Hajek od 2007. i imaju šestogodišnju ćerkicu Valentinu. Fransoa često putuje uz suprugu i ćerku.

Pre dve godine se odrekao, danas već sedmogodišnjeg sina koga je dobio sa bivšim supermodelom Lindom Evanđelistom, nakon što je Linda zahtevala da Fransoa-Anri Pino plaća mesečnu alimentaciju u iznosu od 46.000 dolara, kao i da dečaku obezbedi dadilju i obezbeđenje.

Razloge za odricanje od sina Fransoa je obrazložio time da ga prošlost ne zanima i da je Lindino pokretanje postupka pred sudom protiv njega moglo da ugrozi Salminu trudnoću jer je glumica sve to doživela kao veliku traumu.

Pre braka sa Evanđelistom, jedan od najbogatijih Francuza svih vremena do 2004. bio je u braku sa u javnosti nepoznatom ženom sa kojom ima dvoje dece.

Blic

Pogledajte još