Tri stvari u vezi koje će svaku ženu oboriti s nogu

Upravo te "male" stvari, koje na prvi pogled možda ne izgledaju jako važno, daju onaj završni "touch" kvalitetu neke veze. Istini za volju, postoji mnogo više tih malih stvari koje veze čine uspešnim, ali ove tri su sasvim dobar početak.

Pažljivo slušajte

Ovo je sveti gral uspešne veze. Ženama je jako bitno da je muškarcu stalo do onoga što ona govori, zato se od vas ne očekuje da osim slušanjem ikako drugačije pridonesete tom monologu.

Možda zvuči nepravedno, ali ovo je jednostavno jedna od onih primarnih stvari koje svaka devojka ima na svojoj listi osobina koje čine dobrog dečka i muškarca.

Držanje za ruku

Možda nekome nije potrebno posebno naglašavati ovako naizgled jednostavnu stvar. Suprotno uvreženom mišljenju, devojkama ne trebaju partneri da ih drže za ruku (samo) zato što je to slatko, već zbog toga što taj mali čin ženama šalje jaku i važnu poruku.

Držanje za ruku i isprepletanje prstiju vrlo je snažan znak intimnosti između dvoje ljudi, bez obzira da li se dogodi tokom vođenja ljubavi ili zajedničkog prelaska opasne ulice. Isto tako, držanje devojke za ruku dok se nalazite na mestu punom ljudi nepogrešiv je znak da ste posvećeni samo njoj, a cure na to "odvaljuju".

Posvetite pažnju detaljima

Posvećivanje pažnje detaljima savršeno ide uz pažljivo slušanje. Svaki iskusni muškarac reći će vam kako je podjednako važno kao i slušanje i da je jedna od onih stvari zbog koje devojke mogu zaključiti da je neki muškarac "onaj pravi".

Izvor: 24sata

Pogledajte još