fbpx

Ljubavni horoskop za 18. avgust

OVAN

Tranzit Meseca ne odgovara većini predstavnika vašeg znaka, naročito onima koji nemaju sjajan odnos sa članovima porodice. Ako ste u vezi sa Vagom ili Blizancima, budite spremni ne neke ustupke. Ako ste slobodni, može se desiti da upoznate nekoga ko će biti izuzetno pažljiv prema vama ali ne i naročito iskren.

BIK

Dobro se osećate u društvu stabilnih, sposobnih i kreativnih osoba koje ne kriju da su ambiciozne. Nepotrebno strepite da neko mogao o vama da priča nešto što nije istina.Dobićete ponudu da se sretnete sa nekim ko vas dosta dugo poznaje i ima o vama izuzetno lepo mišljenje, pišu "Večernje novosti".

BLIZANCI

Tranzit Meseca donosi mogućnost susreta sa nekim koga često viđate ali s kim nise u naročito dobrim odnosima ili ste nekada bili u vezi koja je nagloprekinuta. Ako set u vezi,moguće da vaš partner ima problem o kojima ne želi nikome da priča a tiče se posla i odluka u vezi sa poslom.

RAK

Tranzit Meseca preko astrološkog polja partnerskih odnosa donosi nespokojstvo i nemogućnost ostvarenja harmonične veze, naročito ako ste u vezi sa Vodolijom, Ovnom ili Jarcem.Ako ste slobodni,možete očekivati mnogo novih ponuda za izlaske.

LAV

Tranzit Sunca preko znaka Lava koji je u napetom aspkektu sa Mesecom u Jarcu može doneti probleme onima koji su od nedavno u vezi. Ako ste muškarac, možda ste skloni tajnim ljubavima ili maštate o nekome ko vas navodno i ne primećuje.

DEVICA

Traznzit Meseca preko znaka Jarca mogao bi doneti probleme u komunikaciji sa Ribama, Lavom ili Vagom. Ukoliko ste dugo u vezi a partner vam zamera da mu ne poklanjate dovoljno pažnje, organizujte zajednički izlazak.Slobodne Device žele da privuku pažnju jednog Bika ili Raka.

VAGA

Trudite se da ne prenaglite sa odlukom kada je u pitanju zajednički problem koji se odnosi verovano na sve članove porodice. Ne možete da podnesete kritiku na vaš račun i čak i ako mislite da ste nešto uradili ili reklo što nije trebalo uvereni ste da ona druga strana zna da niste bili zlonamerni.

ŠKORPIJA

Moguć je susret u nekom manjem društvu ili negde gde često viđate jednog Raka, Vagu ili Bika. Moguće je pomirenje sa nekim ko vam je bio posebno veoma drag a vi ste iz nekih razloga pokvarili taj odnos. Verovatno niste načisto da li vas jedan Ovan prihvata na način na koji biste vi to želeli ili vam nešto zamera o čemu ne želi da priča.

STRELAC

Tranzit Meseca čini vas previše uzdržanim i nespremnim da se posvetite onome što najviše volite. Verujete da će vam Rak ili Ribe izačći u susret kada je u pitanju zajednički izlazak. Spremni ste da se do izvesne mere prilagodite potrebama partnera ali ne i da mu ispunajvate hirove, naročito ako je u pitanju neki Bik ili neki Strelac.

JARAC

Mnogi misle da ste vi ona strana koja dominira u vezi a vi ste uvereni da činite kompromise i da j to razlog zbog koga uspevate da ostvarite harmonične odnose. Ako ste u vezi sa februarskim Ribama ili oktobarskom Škorpijom, naoružajte se strpljenjem. Dan je dobar za zajedničke izlaske sa nekim ko vam se dopada.

VODOLIJA

Strepite da bi neko mogao da pokvari vaš odnos sa osobom koja vam se dopada a sa kojom niste u stanju da uspostavite komunikaciju kakvu biste želeli. To se naročito odnosi na one koji bi želeli da ostvare dobar odnos sa Lavom ili Ovnom. Verujete u mogućnost ostvarenja želja ako se bavite umetnošću.

RIBE

Ne bi trebalo da se previše opterećujete razmišljanjima o nečemu za šta verovatno nema realnost osnova. Trudite se da nađete najbolji način kako da se pomirite sa Rakom ili Bikom. Verujete u dobre namere nekog ko vam se udvara, naročito ako obećava da je spreman da zbog vas napravi velike promene u životu.

(Izvor: Večernje novosti -
Jasminka Holclajtner)

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.