Ćazim: Bio sam sa Anom Nikolić u hotelu!

Izgleda da Mandi Popović nije toliko zasmetalo što ju je Ana Nikolić imitirala u restoranu, kao ni što se, navodno, pevačicina drugarica viđa sa popularnim biznismenom Feliksom, već je, vrlo verovatno, glavni razlog batinanja bio što se „devojka od čokolade” viđala sa Ćazimom Osmanijem u hotelu „Maestral”, što nam je on lično potvrdio. A osim u ovom ugostiteljskom objektu, priča se da su se viđali i na njegovoj jahti, međutim, Osmani tokom jučerašnjeg razgovora nije bio siguran da li je Nikolićeva bila gost i na njegovom brodu.

- Nisam siguran da je Ana bila na mojoj jahti. Ne mogu da se setim. Je l vam ona to rekla? - pitao nas je na početku razgovora Ćazim, koji nikako nije mogao da se seti da li se sa Nikolićevom viđao na svom plovilu koje je usidreno u marini u Budvi. Međutim, kontroverzni biznismen i plejboj tvrdi da su se pevačica i on viđali u hotelu:

- Ne znam za jahtu, možda je bila u mom društvu. Ja imam veliko društvo. A od hotela, viđali smo se u „Maestralu” - rekao nam je Feliks tokom jučerašnjeg razgovora.

O njihovom sigurnom susretu u hotelu „Maestral” i ne tako sigurnom na njegovoj jahti, pozvali smo za komentar i pevačicu Anu Nikolić, koja nam je zapretila tužbom:
- Apsolutna laž i dezinformacija, a svako plasiranje takvih lažnih informacija, biće predmet moje tužbe - izjavila je Nikolićeva za „Alo!” preko svog portparola.
Podsećanja radi pevačica Ana Nikolić pretučena je 9. avgusta, kada je u njenu sobu u hotelu „Maestral” došla Manda Popović i fizički nasrnula na nju. Najpre se spekulisalo da Nikolićeva imitirlala Popovićevu prethodne večeri u jednom restoranu gde su sedele svaka sa svojim društvom, te da je to bio povod batina. Međutim, pevačica je ubrzo otkrila da ju je Popovićeva tukla, kako bi saznala ime Anine drugarice koja je u vezi sa navodnim Mandinim dečkom Ćazimom.

Tekst preuzet sa Alo

Pogledajte još