5 naučno dokazanih načina da postanete privlačniji suprotnom polu

NEKA VAM ZUBI BUDU ČISTO BELI

Studija je pokazala da beli i ravnomerno razmaknuti zubi čine ljude privlačnijima. Zubi su znak zdravlja i dobre genetike, pa će, ako su negovani, privući druge.

JEDITE VOĆE I POVRĆE ZA SJAJ KOŽE

Prirodan način da postignete da vam koža izgleda privlačno jeste da jedete dosta voća i povrća. Voće i povrće je bogato antioksidantima i biljnim pigmentima, što koži daje zdravu boju.

OSMEH JE BITAN

Sreća je najprivlačnija emocija kod žena, pokazala je jedna studija. Istraživači su otkrili da samo jedan osmeh može učiniti da muškarac misli da je žena privlačnija.

PRAVITE SE GLUPE AKO TRAŽITE VEZU ZA JEDNU NOĆ

Istraživanje je pokazalo da će muškarci, ako traže samo seks za jednu noć, pre da izaberu nezrele, detinjaste ili pijane žene. Srećom, kada traže ozbiljne veze, muškarci zaobilaze ovakve žene i traže pametne, zrele i savesne žene.

KORISTITE CRVENI RUŽ

Usne su najprivlačniji deo ženskog tela, naročito kada su premazane crvenim ružom. Studija je pokazala da su muškarci gledali u ženske usne 7 sekundi kada su one bile namazane crvenim ružom. Za to vreme, u oči su gledali samo 0.95 sekundi, a u kosu samo 0.85 sekundi.

Izvor:Blic

Pogledajte još