Vidić: Ne želim da napustim Mančester junajted

BEOGRAD, 14. juna 2009. (Beta) - Reprezentativac Srbije i igrač Mančester junajteda Nemanja Vidić demantovao je da namerava da napusti engleski klub ovog leta.

Prema pisanju španskih medija u poslednje dve nedelje, za Vidića je interesovanje pokazao Real Madrid, čiji novi predsednik je već doveo dva velika pojačanja - Kristijana Ronalda iz Mančestera i Kaku iz Milana.

"Veoma sam srećan ovde i sledeće sezone opet ćemo pokušati da osvojimo sve trofeje. Nemam želju da idem iz kluba. Ljudi zaboravljaju da, kada pređete u novi klub, morate da se naviknete i na novu sredinu, ali i na drugačiji stil fudbala", kazao je Vidić za britanski tabloid "Njuz ov d' Vrld" (News of the World).

Vidić je dodao da se odlično uklopio u engleski fudbal i da želi s Mančesterom da osvoji četvrtu uzastopnu titulu prvaka Engleske.

"Osećam da sam značajno napredovao i dobro se uklopio u engleski fudbal. Želim da budem deo uspešnog tima koji bi sledeće godine mogao da osvoji rekordnu četvrtu uzastopnu titulu nacionalnog prvaka", zaključio je Vidić.

Vidić je u Mančester došao u januaru 2006. iz moskovskog Spartaka. Za engleski tim odigrao je 152 utakmice i postigao 12 golova.

Pogledajte još