Pogođen u srce naočigled trudne verenice

Veruje se da je napadač pre zločina pozvao žrtvu na mobilni telefon kako bi se našli ispred zgrade.

"Čula sam pucnje. Nekoliko zaredom. Zatim su se čuli koraci, kako neko beži. Istrčala sam napolje i videla Popovićevu verenicu kako ga drži na rukama. Ležao je u lokvi krvi, a ona je plakala. Pozvala sam policiju i Hitnu pomoć, ali mladiću nije bilo pomoći,"
priča stanarka zgrade ispred koje se odigralo ubistvo.

Popović je ubijen na uglu ulica Ilije Birčanina i Kopernikove, gde mu stanuje verenica.

"Verenica je u petom mesecu trudnoće. Dan pre ubistva su pravili veridbu i bili su presrećni. Venčanje su planirali u oktobru,"
kaže komšinica.

Popovića je neposredno pre smrti najverovatnije ubica pozvao na mobilni telefon i rekao mu da siđe. Dok je prilazio svom automobilu, ubica je zapucao. Za sad, policija ne zna motiv zločina.

Ispred frizerskog salona gde je ubijen, ostala je velika mrlja krvi. U vratima salona stoji nekoliko rupa od metaka, a meci su uleteli i unutra i probili zidove.

Ubijeni je radio kao obezbeđenje u novosadskim klubovima. Do juna je radio u obezbeđenju kluba „Muzej“ gde kažu da ga znaju kao mirnog momka koji nije pravio incidente. U njegovom policijskom dosijeu, navodno, stoji da je imao problema sa policijom zbog tuča i nanošenja telesnih povreda.

Izvor: Blic

Pogledajte još