Horoskop za 20. avgust

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Moguća su prepucavanja na radnom mestu. Ako ste na godišnjem odmoru, možda vas poslodavac pozove da se vratite na posao.

Ljubav: Pokušavate da budete konstruktivni, ali ipak vam se potkradu greške u koracima. Važno je da generalno težite ka dobrom.

Zdravlje: Emotivno ste zapaljivi i brzo planete. Ako svesno odlučite da budete smireni, vaše strasti će se same od sebe utišati.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Sanjate brzi poslovni uspeh, ali snovi su samo snovi. Vežbajte koncentraciju i strpljenje, i postupno ćete se približiti zamišljenom cilju.

Ljubav: Kraj avgusta je vaše srećno ljubavno vreme, i s tim ste već upoznati, jer se uvek u ovo doba godine probude vaši strastveni impulsi.

Zdravlje: Sami sebe ste doveli u stanje napetosti. Unutrašnji mir se ne može kupiti. Mir je nešto što treba da zaslužite, a potom i da naučite da održavate.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Poslujete sa gubitkom. Reč je o neslavnom trenutku u vašem celokupnom poslovanju. Možda ćete biti prinuđeni da posegnete za ušteđevinom!

Ljubav: Nema nagoveštaja velikih promena u vašem ljubavnom životu, a upravo vam to savršeno i odgovara. Usamljeni Blizanci vrte drugi film u glavi.

Zdravlje: Imunitet vam nije idealan. Možda vas zaboli grlo. Ako imate problema sa štitnom žlezdom, sigurno mnogo toga potiskujete u sebi.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Da biste mogli da nastavite sa vašim poslovnim projektima, potreban vam je mir u domaćem okruženju. Uporno izbegavate vaše kućne obveze?!

Ljubav: Usamljeni ste. Držite se dalje od ljudi. Asketizam nije idealno rešenje za vas. Ako se spojite sa astrološkim Ribama, sigurno nećete zažaliti.

Zdravlje: Preti vam opasnost od raznih upala. Mogao bi da se pobuni i vaš želudac. Pazite šta, gde i u koje vreme konzumirate!

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Posao vam nije prvi po redu i rasporedu prioriteta. Ako ste na odmoru, želite da potpuno zaboravite na posao i vaše pohlepne poslodavce.

Ljubav: Postali ste veoma zaljubljivi. Pitanje je trenutka kada će se neko upecati. Možda je već otpočela nova ljubavna priča?

Zdravlje: U potrazi ste za prijatnim stvarima, i to onim ljubavnim. Ako neko otključa vrata vašeg lavljeg srca, u vama će prostrujati snažna energija.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Uspetćete da se oslobodite poslovnog pritiska, i to prvo u sopstvenoj glavi. Kod vas je sve u glavi. Trebalo bi da počnete da razmišljate srcem!

Ljubav: Kod vas ljubav ide kroz želudac. Ako želite da osvojite nečije srce, njemu ili njoj spremite neki vaš majstorski specijalitet.

Zdravlje: U okeanu straha, ugledaćete spasonosno ostrvo hrabrosti i zadovoljstva. Ne plašite se iracionalnih sila. Pustite sve strahove niz vodu!

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Zanimaju vas eksperimenti i egzibicije. Vaša lepršava kreativnost pružiće vam mnoge prijatne trenutke. Umetnost je idealna hrana za vašu dušu.

Ljubav: Preko noći se sve promenilo, i to vam nije po volji. Stvari su se promenile u vašem srcu. On ili ona danas misli i oseća isto kao i juče, a vi...

Zdravlje: Zdravi ste, i to je najvažnije. Nastavićete da se usavršavate mentalno i emocionalno, materijalno i spiritualno. Srećni ste i zadovoljni.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Sve vam ide po planu. Čak se i neke neplanirane stvari savršeno uklapaju u vaše postojeće projekte.

Ljubav: Vaši zavodnički kvaliteti nikad nisu dovođeni u pitanje, ali i vama se zna i da pogrešite. Device i Ribe, najbolji su ljubavni izbor za Škorpije.

Zdravlje: Visoki pritisak bi mogao još više da skoči, a to nije bezazlena stvar. Neki među vama bi mogli da predosete kardiološke smetnje.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Potreban vam je odmor od frustrirajućih momenata koji dominiraju u vašem radnom okruženju. Mogli bi da započnete neki vaš privatni posao.

Ljubav: Snalažljivi ste, i tačno znate gde treba da se pojavite da dobijete ono što tražite. Ako vam srce zaigra za Vodolijom, biće grmljavine!

Zdravlje: Brzo rešavate vaše egzistencijalne probleme. Zadovoljni ste i zdravi. Izborite se za slobodno vreme da biste se u potpunosti opustili.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Vaš nemir kulminira, i teško ćete izbeći disharmoniju u radnom okruženju. Kvarite odlične odnose sa saradnicima, i to nije mudro od vas.

Ljubav: Oni koji vas ne poznaju dobro misle da ste emocionalno otvoreni, ali to je privid i vi to dobro znate.

Zdravlje: Depresija je globalna pojava, ali ta spoznaja ne može da vas smiri i uteši. Vaš intimni život je haotičan. Mnogo toga se bolno raščišćava!

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Idete linijom manjeg otpora. Kameleonski se prilagođavate raznim ljudima i situacijama. Želite da budete poslovno uspešni, bez obzira na cenu.

Ljubav: Ako je potrebno, znate da odglumite smešak i ljubaznost. Kada odustanete od beskompromisne iskrenosti, više niste svoji!

Zdravlje: Emocionalno ste izranjavani, ali idete dalje. Vi ste od onih koji relativno lako podnose bol. Sve je u redu, ako ne nanosite bol drugima.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Dobri ste u filozofiji, ali slabo stojite sa praktičnim i konkretnim radnjama. Vreme je idealno da se popravite. Ćutite i vredno radite.

Ljubav: Ako osećate određenu dvoličnost u sebi, i više ne znate koje je vaše pravo lice. Plašite se sopstvenih slabosti, umesto da se hrabro suočite sa njima.

Zdravlje: Ništa vas ne boli, osim egzistencijalne mučnine koju osećate, a ona je redovna pojava. Uspeh u životu se meri se po količini unutrašnjeg mira.

Izvor: Dnevno.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.