Ljubavni horoskop za 20. avgust

OVAN

Pokušajte da taktizirate sa vazdušnim znacima, Vagom ili Vodolijom, jer je malo potrebno da biste lako našli zajednički jezik. Asteroid Karma vam svojim položajem pomaže da rešite ljubavnu dilemu na najbolji način po vas. Jednu Vodoliju smatrate svojom “sudbinom”.

BIK

Tranzit Meseca vas čini veoma nestrpljivim i pomalo nepoverljivim prema onima koji su vam naklonjeni, ali i spremnim da izađete u susret nekome ko će vam pričati o svojim ljubavnim jadima. Moguće da ćete čuti nešto što će vas iznenaditi. Nemate razloga da budete ljubomorni, naročito ne prema jednom Lavu ili Raku.

BLIZANCI

Asteroid Karma u vašem astrološkom polju ljubavi čini vas spremnim da uđete u neku novu vezu, moguće sa osobom koju ste upoznali na poslu. Nikako ne ulazite u kombinaciju sa Ovnom, naročito ako ste već imali neko neočekivano iskustvo, ne mnogo prijatno kada je u pitanju njegova vernost. Dobićete poziv da se sretnete sa jednim Lavom ili Rakom.

RAK

Pun Mesec u vašoj astrološkoj kući posla i svakodnevnihaktivnosti može doneti neko novo poznastvo koje će vam po mnogo čemu odgovarati. Pozicija Marsa i Meseca vas čini posebno ljutim na one koji vas ne tretiraju sa dovoljno poštovanja. Verujete u dobre namere jedne Vage prema vama.

LAV

Sunce u vašem znaku u opoziciji sa Mesecom u fazi punog Meseca donosi česte promene raspoloženja, naročito ako ste u vezi sa Bikom, Rakom ili Ribama. Mnogo toga ste rekli što nije trebalo nekom ko pokušava da vas nadmudri, što se loše odražava i na sferu ljubavnih odnosa.

DEVICA

Niste spremni da uđete u novu vezu, naročito ako još uvek mislite na nekadašnjeg partnera ili vam on iz bilo kog razloga ne da mira, makar i sama razmišljanja o njemu. Ako ste u dugoj vezi ili braku imate mogućnost da izgladite neke manje nesuglasice i nesporazume.

VAGA

Ovo bi mogao biti izuzetno povoljan dan, naročito za one koji žele da se sa vama upoznaju ili ćete dobiti poziv za neko veće društvo, moguće za zvanični skup na kome treba da se sretenete sa nekim ko vas duže vreme već intrigira. Moguća je romansa sa nekim ko je veoma popularan u društvu.

ŠKORPIJA

Jedan od malo napornijih dana za one koji treba da se sretnu sa osobom koja im je draga. Dobićete priliku da nekom objasnite nešto veoma bitno. Moguće da ćete poželeti da date na znanje Biku, Raku ili Vagi da vam je i te kako stalo do njih, ma kako se vi ponašali. Moguće da ostavljate drugačiji utisak u ličnom kontaktu.

STRELAC

Verujete da ćete uspeti da se sretnete sa nekim kogabiste mogli češće da viđate u okviru poslovnih odnosa. Ako vam se dopadaju Vaga, Rak ili Lav, dajete im doznanjada niste ravnodušni. Imaćete mogućnost da se dopadnete jednom Ovnu koji vas već dugo poznaje iz viđenja.

JARAC

Osećate se nedovoljno shaćenim od strane jedne Vage, Riba ili Vodolije, iako ste spremni da mnogo toga učinite za njih. Vaša predusretljivost nije dobro shvaćena. Moćete da uspostavite dobru komunikaciju sa jednim Strelcem ili Ovnom sa kojima ste se do skora neobavezno viđali na nekim mestima za zabavu.

VODOLIJA

Ne bi trebalo da se previše opterećujete razmišljanjima o tome da li ćete biti u prilici da se sretnete sa Lavom il ne. Čak i ako vam se izuzetno dopada jedan Rak ili neki Strelac i ako ste u dilemi između dva podjednako atraktivna partnera, ipak ćete se lako odlučiti šta želite u društvu neke druge Vodolije.

RIBE

Veoma naporan dan ako vam mnogo toga nije jasno u domenu emocija, ako se skloni da maštate o nekom koga ne poznajete dobro ili ako ste želeli da se sretnete sa nekim u tajnosti. Moguć je susret sa umetnikom ili osobom koja je prisutna u javnosti. Moguća je veza sa osobom sa kojom ste nekada sarađivali u okviru nekog većeg projekta.

Izvor: Ženskikutak.rs

Pogledajte još