Teško oboleli mladić iz BiH objavio je status na fejsbuku koji je dirnuo ceo region (VIDEO)

Ja sam taj, “onaj mali” što ima rak, ma znaš onaj što se za njega pare skupljaju da preživi. Da, to sam ja. Ja sam ta kasica za dobrovoljni prilog u vašim bankama, žiro račun, humanitarni koncert i humanitarni broj.. to je moj broj, to je moj život i moja stvarnost. Da, to sam ja.

Al ja sam i taj što je djetinjstvo proveo po bolnickim hodnicima, rođendane “slavio” u bolničkoj sobi, svetsko fudbalsko prvenstvo pratio iz bolničkog kreveta (prekidale me medicinske sestre da mi izmere temperaturu)… I ja sam još onaj što je ispio život iz svojih najmilijih kao što ga ova “moja” bolest ispija iz mene.

(old_image)

Voleo bih ja da nije tako, voleo bih da nikad niste čuli za mene i da me poznaju samo familija, prijatelji i komšije, ili da ste čuli za mene ali po necem lepom! Da sam, Bog dao, “onaj mali” što je napustio školu jer mu “nije išla” a ne zbog bolesti, ma da sam sve samo ne “onaj što ima rak”. Žao mi je što sam vam na teret, što vas svi mole u moje ime da mi pomognete, što vas i ja molim u svoje ime da pomognete, nije meni zbog mene… Meni je da moji ne ostanu bez mene, ne mogu im to nikako napraviti! Video sam kad su moji “prijatelji po postelji” otišli, video sam koja je tuga iza njih ostala i to moja mama ne bi podnela, kako da joj to uradim?! Ko bi od vas to svojoj majci uradio!

Zato sam odlucio da uspem, i kad to sve prođe završiću i fakultet pa da se i moja mati moze ” po kafama” hvaliti sa mnom a ne samo da priča o receptima koji leče rak, i imaću svoju porodicu i svoju decu i pričaću im, sve ću im reći… Kako im je otac jednom davno bio bolestan, kako se “izvukao”… Ljudi su mu pomogli!! Svi su bili tu za njega i nikad, baš nikad im to nije zaboravio...

Izvor: Cazin.net

Pogledajte još