fbpx

Anđelina Džoli: Nisam uvek sasvim sigurna u sebe!

Anđelina Džoli otkrila je da se ponekad bori sa samopouzdanjem i osvrnula se na to kako pronalazi sopstvenu sreću. I ja se poput mnogih borim sa samopouzdanjem. To čovek otkrije kada nađe malo vremena za sebe i kada dođe u određene godine - napisala je ona. Shvatila sam da se sreća krije u nama samima. Jednostavno je. Na sreći moramo da radimo, nju moramo da zaslužimo svojim postupcima i njoj moramo tokom celog života bezuslovno da težimo - tvrdi glumica.

Mislim da sve žene u životu kad tad prođu kroz period kada nisu zadovoljne brojnim stvarima oko sebe, od toga kako izgledaju do smera u kojem se njihov život odvija, no ključni trenutak je onaj kada čovek dođe do spoznaje da mora da odbaci sve brige i nedoumice i jednostavno živi - smatra izabranica Breda Pita, koji joj je, kako kaže, bio najveća podrška u trenucima kada je odstranjivala obe dojke. Ipak, slavnoj glumici podrška je u tom periodu stizala od žena širom sveta.

- Čovek ne može da veruje da može da primi toliku ljubav i pažnju od ljudi koje uopšte ne poznaje. To jednostavno mora da se doživi. Blagoslovena sam, jer sam doživela nešto tako veličanstveno - zaključila je Anđelina.

Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.