INDIJSKA ASTROLOGIJA: Kakva vam karma preti u ovom životu?

OVAN

Vaš najveći izazov u ovom životu mogao bi biti - staviti nekog drugog na prvo mesto osim sebe, za promenu, s obzirom na to da ste vrlo ambiciozan vatreni znak. Izazovi sa kojima se suočavate često imaju veze s vašom reputacijom, a problemi sa novcem mogu iskrsnuti samo zbog vaše impulsivnosti.

BIK

Vi ste tvrdoglavi individualac i vaš bi izazov mogao biti u tome da jednom bar priznate da niste u pravu. Usamljenost je čest problem ovog znaka.

BLIZANCI

Vi ste skloni bežanju od stvarnosti i, talentovani kakvi već jeste, mogli biste se suočiti sa situacijama u životu koje će vas prisiliti da se prizemljite. Mogli biste imati i zdravstvenih problema. Ljubavni trouglovi su uobičajena pojava, a nevera bi, takođe, mogla da bude jedan od izazova, piše T portal.

RAK

Vrlo ste zatvoreni i stidljivi. Vaš bi izazov mogao biti da nadvladate depresiju i pesimistične stavove kakve gajite. Mentalno zdravlje i problemi u ljubavnim vezama česta su pojava.

LAV

Vrlo ste arogantna i ambiciozna osoba i mogli biste se u životu sresti s izazovima koji će vas prisiliti da budete manje sebični i površni. Finansijski problemi tipični su za karmu Lava.

DEVICA

Volite da imate stvari pod kontrolom i teško nešto ostavljate iza sebe. Verovatno ćete se susresti sa situacijama koje će vas naterati da ne budete toliko strogi. Naći ćete se u situacijama kada nećete dobiti dovoljno priznanja za svoj rad ili kad ćete se osećati nevoljeno.

VAGA

Neodlučni ste i mogli biste se naći u situaciji da morate da donesete neke teške odluke kako biste se iskupili za prošle živote. Naučićete da ne krivite druge za svoje probleme. Cilj vam je svakako odrediti da li ste žrtva ili niste.

ŠKORPIJA

Skloni ste opsednutosti i preteranoj zabrinutosti što se tiče seksa. Vaš najveći izazov mogao bi biti savladavanje kompulzivne prirode vaših želja. Takođe ćete možda doći u iskušenje da se okušate u nečem okultnom.

STRELAC

Znate biti tvrdoglavi i zabrinuti samo kada su u pitanju vaši poslovi. Problemi sa vezivanjem verovatno će vam predstavljati izazov u ovom životu ako ste rođeni u znaku Strelca.

JARAC

Vi volite novac i skupljanje lepih i korisnih predmeta. Jedan od vaših izazova u ovom životu mogao bi biti da shvatite da novac nije sve u životu. Takođe bi mogli da se suočite sa problemima koji će vam pokazati da ne mora sve da bude savršeno da biste bili voljeni.

VODOLIJA

Uživate u slobodi da odlutate u mislima i satima razmišljate o koječemu. Na nesreću, to samo vodi ka odugovlačenju. Verovatno ćete se sresti sa izazovima koji su zapravo posledica toga što niste bili promišljeni ili niste obraćali pažnju na stvari koje su vam u životu zaista važne.

RIBE

Ribe uvek traže svoju polovinu, tokom celog života. Pred vama bi mogao da bude izazov da naučite kako da budete sami ili bi mogli da se suočite sa problemima zavisnosti, u smislu odnosa ili poroka.

(Izvor: T portal)

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.