fbpx

Kasalica: Očekujem tri boda u Kruševcu

"Očekujem da osvojimo tri boda u Kruševcu. Nema sumnje da će se naš domaćin na svom stadionu truditi da ostavi što bolji utisak i da nas iznenadi. Ali nas zanima samo pobeda, a pun stadion i lep ambijent koji nas očekuju, samo će nam predstavljati motiv više", rekao je Kasalica za sajt kluba.

On je kazao da je zadovoljan igrom svog kluba u meču protiv Jagodine u drugom kolu domaćeg šampionata, iako je ceo meč bio na klupi.

"Ispostavilo se da smo utakmicu rešili u prvom poluvremenu sa dva gola koja je postigao Ninković. Nažalost, nismo uspeli isti ritam da zadržimo do kraja susreta. Pred kraj smo dozvolili protivniku da smanji rezultat, ali mislim da pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje", rekao je Kasalica.

Dodao je da je svakom fudbaleru žao kada ne igra, ali da je on profesionalac i da će uvek poštovati svaku odluku trenera i kluba.

"Interes Crvene zvezde uvek mora da bude iznad bilo kog pojedinačnog i u skladu s tim ću se ponašati i ubuduće. Na meni i na svima ostalima je da se nametnemo radom na treninzima i da se borimo za mesto na terenu", rekao je Kasalica.

Utakmica trećeg kola Super lige Srbije između Napretka i Zvezde igra se u Kruševcu u subotu od 19.00.

Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.