CECIN SIN SE VERIO: Šta će na ovo reći svekrva?!

Njih dvoje trenutno letuju zajedno u Budvi, gde uživaju u čarima Jadranskog mora i spa centru hotela "Avala", u kom su odseli, a čin veridbe obavili su u bazenu.

Veljko je svoj emotivni status oglasio i na društvenoj mreži Fejsbuk, promenivši ga iz "slobodan" u "veren". Njih dvoje su već nekoliko meseci u vezi, a Miena je i čest gost njihove porodične vile u Ljutice Bogdana. Ceca je voli ali smatra da su sve to tinejdžerske igrarije.

"Veljko je vrlo vragolast i Ceca ne obraća pažnju na te njegove pubertetske ispade, menjanje devojaka, veridbe i raskide. O svemu priča sa njim otvoreno, ali na vest o veridbi, koju joj je saopštio telefonom, samo se slatko nasmejala", kaže izvor blizak pevačici.

S obzirom na to da je Veljko poznat kao zavodnik već u ovim godinama, na pitanje šta misli o mogućnosti da joj sin uskor stane na ludi kamen Ceca je rekla.

"Neće još... Pu, pu, rano je još uvek (smeh). Veljko se bavi sportom, muzikom, glumom i trenutno se pronalazi. Ima vremena za ženidbu. Rano je da budem svekrva", rekla je Ceca.

Pressonline

Pogledajte još