Muškarci i horoskop: Kako ga osvojiti prema njegovom znaku

Ovan
Prvi muškarac horoskopa ne želi da se oseća kao običan muškarac već kao “jedini” muškarac. Kada si sa njim, neka on bude centar tvog sveta. Kontakt očima, “pametna” pitanja i izbegavanje kuckanja sms-ova. Ipak, ne provodi sa njim previše vremena, jer će inače pomisliti da nemaš svoj život.

Bik
On ne samo da ima bolje vizuelno opažanje od većine muškaraca, već ima i izoštrenija čula uopšte. On ne može da promeni svoju prirodu i nije nimalo kriv što ga privlače žene koje mirišu na vanilu, imaju prelepu kosu i koje vode računa o sebi. A, ti nisi kriva što to sada znaš i što ćeš tu malu tajnu iskoristiti da ga zavedeš.

Blizanci
Privlače ga britke žene koje su u stanju da razgovor održavaju interesantnim. Takođe, voli i kada su njegovi prijatelji zainteresovani za tvoju inteligenciju. Naravno, pametna žena zna kada je vreme da prestane da priča i počne da sluša.

Rak
Uprkos njegovoj tvrdoglavoj i teškoj ličnosti, ovaj muškarac je mekana duša. Ono što on traži je žena kojoj može da veruje, koja jeljubazna, puna ljubavi, prava podrška i sigurno utočište za njegovo nežno srce. Pokaži mu da si osećajna i biće lud za tobom.

Lav
On je harizmatičan i, što se njega tiče, privlačane i inteligentne žene su mu uvek zanimljive. Međutim, smisao za humor je poseban kvalitet koji nadmašuje sve druge.

Devica
Ne privlače ga žene koje su previše seksi. On želi da zna da si potpuno kvalitetna osoba: motivisana, saosećajna, zainteresovana za život… i moralna. Međutim, on nije baš toliki čistunac. Može se reći da ga privlače žene koje su“zakopčane do grla”, ali sa otkopčanim gornjim dugmetom.

Vaga
Njegov imidž nije uvek kao da je sišao sa manekenske piste, ali voli žene sa stilom. Ona ne mora da bude najmodernija, niti da obavezno nosi dizajnersku odeću. Ali, žena koja se namenski oblači za odeđenu priliku odmah će mu privući pažnju, a na kraju i osvojiti srce.

Škorpija
On razume da je ljubav magična sila, ali je ujedno i jedan od retkih muškaraca koji u svakom trenutku želi da pokažeš čari svoje ženstvenosti. Konstantno želi da koristiš svoje moći zavođenja, jer je tada apsolutno hipnotisan tobom.

Strelac
Kod njih se sve svodi na poteru. Ako te je previše lako uhvatiti, verovatno će odustati od takve “igre” i tragati za nečim što je više nedostižno. Ponašaj se kao da su tvoja ljubav i naklonost retka nagrada i bukvalno će trčati za tobom.

Jarac
Ovaj tradicionalni muškarac se divi ženama koje su u stanju da ispune iste uloge koje su se u njegovoj porodici ispunjavale generacijama. To ne znači da je zaglavljen u prošlosti ili da nema širok pogled na svet. On jednostavno želi devojku koja će se dopasti i njegovoj mami, a koju će i njegovi prijatelji ceniti.

Vodolija
Muškarca rođenog u ovom znaku je veoma teško shvatiti, jer ima “zamagljenu” granicu između ljubavi i prijateljstva i to na takav način da je veoma teško prepoznati na kojoj tački se vaš odnos nalazi. Najbolje je da prvo budete prijatelji, pa da vidiš u kom smeru će te to odvesti.

Ribe
On želi garancije da se njegova veza savršeno uklapa u zamršeni dizajn kakav je njegov život. Zanesen je dodirom sinhronizovanosti koja dokazuje da bi vas dvoje trebalo da nastavite vezu, ali nemoj preterivati sa konstantnim pritiscima, kao što je izraz “suđeno nam je da budemo zajedno”. Umesto toga, skreni mu pažnju na vaše sličnosti, pogotovo ako su one pomalo tajanstvene.


Ženski kutak

Pogledajte još